Follow:
Personal

Hoeveel is mijn blog in 2018 gegroeid?

Iris & Soraya Nieuw Jaar 2018-2019 blog

Bij deze wil ik al mijn feestgangers een heel fijn en gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een super leuk oud en nieuw hebben kunnen vieren? Ik zeker wel, samen met al mijn vrienden op een feestje! Vandaag kijk ik even terug naar het afgelopen jaar met jullie, vertel ik wat mijn doelen zijn voor het nieuwe jaar en laat ik jullie zien hoe erg mijn blog is gegroeid dit jaar. Want ja, toch de meest gestelde vraag van jullie is toch: “Hoe gaat het met je blog?”.

2018 veranderde mij

Ik had van te voren niet verwacht dat 2018 zo’n ander jaar zou dan normaal, maar ik ben blij dat het zo gelopen is. Allereerst kwam ik iets over mezelf te weten (wat ik nu nog graag even voor mezelf hou) dat eigenlijk mijn hele leven een beetje verklaarde (positief en negatief). Ik moest ermee leren omgaan en moest een andere kijk hebben naar dingen. Mijn hele mindset moest veranderen en dat zorgde er niet alleen voor dat ik enorm ambitieus werd, maar ook dat ik een passie ontwikkelde voor foto’s maken. Zoals velen van jullie misschien wel weten ben enorm veel bezig geweest met mijn Instagram @irishuijkman, niet omdat ik zo graag ‘social influencer’ wilde worden, maar omdat ik afgewezen werd door festivals (om daar te komen vloggen), omdat mijn bereik nog veel te klein was. Dus mijn doel voor dit jaar werd: voor de zomer van 2019 een groter bereik hebben op social media. Mijn lieve vrienden en vriendinnetjes hebben me daar gelukkig altijd heel erg mee geholpen en vooral @tessabrouwers & @karlijnvanspankeren zijn mijn steun en toeverlaat hierin geweest! (Leer hier hoe ik foto’s maak en hoe ik ze bewerk!)

2019 gaat alleen maar beter worden

Nu 2018 mijn mindset zo heeft veranderd, zie ik 2019 alleen maar als een tijd om een nog betere versie van mezelf te worden. Ik heb in plaats van goede voornemens (want zeg nou zelf, wie houdt zich daaraan?), een visionboard gemaakt met hoe ik mezelf wil gaan zien veranderen dit jaar. In deze visionboard zet ik woorden als: zelfverzekerd, zelfstandig, gemotiveerd en social influencer neer. Ik heb er ook plaatjes bij gezet van de dingen die ik wil worden/bezitten volgend jaar, denk aan: een huisje, een auto of een killer body! Dit board hang ik aan de deur van mijn kamer (en stel ik in als achtergrond van mijn telefoonpc , klik op de linkjes om ze te zien)Zo word ik er elke dag aan herinnerd wat mijn doelen zijn, zodat ik nooit zal vergeten dat ik in 2019 een beter mens zou worden. Meer over de law of attraction & visionboards? Ik bekeek dit filmpje!

Dus, hoe gaat het met mijn blog? 

statistieken blog hetfeestjevaniris.nl 2018

Ik hoop dat dit bovenstaande plaatje jullie een hoop kan vertellen, maar ik zal het toch nog even toelichten. Mijn blog is behoorlijk gegroeid in 2018. Van 2.501 views in december 2017 naar bijna het dubbele in december 2018 met 4.693 views! En ik hoop dat ik ook weer in 2019 de kans krijg om mijn bereik te verdubbelen en jullie super goede content te verschaffen! Als je nog graag een bepaald soort artikel van mij ziet, dan hoor ik het maar al te graag van jullie in de reacties (of hier voor meer persoonlijk contact)!

Top 5 best gelezen artikelen

  1. DIY: Jenga drankspelletje
  2. DIY: Wimpers permanent krullen voor maar €5!
  3. Eerste Hulp bij een Koortslip
  4. Brainwash, mijn ervaring bij deze kapper
  5. DIY: Wimperextensions

Genoeg over het afgelopen jaar! Let’s focus on the new things! ♥ 

Ps. Ik hoop dat ik in 2019 nog veel meer van jullie feestgangers mag ontmoeten! Let’s party together! (Zie hier waar in allemaal heen ga)

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge