Follow:
Lifestyle Personal

GRATIS: gebroken hart werkboek!

The heartbreak diary werkboek gratis gebroken hart breakup break-up relatiebreuk journal dagboek boekje opdrachten opdrachtenboek quotes printbaar printable free

Een breakup is niet leuk om mee te maken. Je raakt je geliefde kwijt en daardoor kan het voelen alsof de hele wereld in elkaar zakt. Je kan je heel eenzaam voelen in deze periode en daarom maakte ik een ‘gebroken hart werkboek’ voor jullie. Met de opdrachten in dit printbare boekje hoop ik jou je kracht weer terug te geven na een relatiebreuk.

Het gebroken hart werkboek.

Meer dan een jaar geleden maakte ik zelf een relatiebreuk mee. Ik was hierdoor heel erg gekwetst en wist ook niet zo goed meer wie ik was. De periode die na mijn breuk kwam, is de meest leerzame periode uit mijn leven geweest. Ik leerde zoveel over mezelf en de wereld, dat ik dit met jullie wilde delen. Een breakup/relatiebreuk kan veel pijn doen, maar wat als ik je vertel dat je die pijn kan omzetten in iets positiefs? Dat je veel sterker uit de relatie kan komen, dan dat je erin bent gegaan. Met het gebroken hart werkboek laat ik jou achter je eigen kracht komen. Daarnaast deel ik ook een stukje van mijn verhaal, zodat je zal zien dat je niet de enige bent die zich zo voelt!

DOWNLOAD HET PRINTBARE WERKBOEK HIER

Of zie hier het digitale bestand, voor als je geen printer hebt..

Printinstructies

Het boekje kan je uitprinten. De pagina’s kan je dan dubbelvouwen en op elkaar plaatsen (en dus niet in elkaar). Zo blijven alle bladzijden even lang. Je kan het gebroken hart werkboek gemakkelijk in een A5 ringmap stoppen of zelf aan elkaar binden.

 1. Open het bestand en klik op de print knop.
 2. Zorg dat de volgende opties aangevinkt staan (soms moet je hiervoor even naar de geavanceerde printerinstellingen): dubbelzijdig (in kleur) printen, omslaan vanaf de korte zijden en printen in landschap modus (liggend papier).
 3. Print alle pagina’s
 4. Bepaal hoeveel keer je een dagboekpagina wilt in het werkboek (een pagina om je gevoelens op te schrijven). Print dan opnieuw met dezelfde instellingen, maar geef deze keer aan dat je pagina X-Y wilt printen. Geef ook aan hoeveel keer deze pagina’s geprint moeten worden. Als je geen behoefte hebt aan dagboekpagina’s, omdat je zelf al een dagboek hebt, kan je ervoor kiezen om geen extra pagina’s uit te printen. Het gebruiken van een dagboek is sterk aan te raden tijden deze emotionele periode, want zo krijg je grip op je emoties.
 5. Na het printen kan je het boekje vouwen of de pagina’s doorknippen. Als je het boekje dubbelvouwt, kan je het volgende gevouwen blaadje onder elkaar plaatsen (en niet in elkaar). De pagina’s zijn genummerd, dus hopelijk is dat duidelijk genoeg om het boekje mee in elkaar te kunnen zetten.

Als je problemen hebt met het printen: laat het me weten, dan help ik je graag. Je kan me een DM sturen op Instagram of een mail sturen via het contactformulier.

DOWNLOAD HET PRINTBARE WERKBOEK HIER

Of zie hier het digitale bestand, voor als je geen printer hebt..

VOORBEELDPAGINA's The heartbreak diary werkboek gratis gebroken hart breakup break-up relatiebreuk journal dagboek boekje opdrachten opdrachtenboek quotes printbaar printable free

Maar Iris, waarom gratis?

De meeste van jullie zullen op mijn Instagram wel gezien hebben dat ik bezig ben met afstuderen. Ik kan dan ook met trots vertellen dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding! Tijdens het afstuderen ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van dit product. Ik heb onderzoek gedaan naar hoe het boekje eruit moet komen te zien en wat er in moet komen te staan. Nu is het eindelijk af en ik kon niet wachten om dit met jullie te delen. Omdat ik zelf weet hoe vreselijk het is om door een relatiebreuk te gaan, wilde ik jullie geen geld voor het product vragen. Het is gewoon een cadeautje voor jou!

Voorheen maakte ik ook het ‘Quarantine self-care‘ werkboekje! Ook leuk om eens te bekijken.

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Centrum VCA School

  Leuk artikel! Helaas hoort het er bij dat je hart in je leven wel eens gebroken zal worden

  1 januari 2024 at 21:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge