Follow:

Over mij: Iris Huijkman

Amelie Lens Atomium Brussel Vlog Video België

Hi, mijn naam is Iris Huijkman!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Iris Huijkman. Ik ben een ‘meisje’ van 24 jaar oud en de eigenaarrese van deze blog. Mijn blog gaat vooral over de (techno)evenementen die ik bezoek. Voorheen schreef ik ook over lifestyle en beauty, maar daar ben ik ondertussen vanaf gestapt. Ik weet ondertussen dat ik thuishoor in de evnementenbranche en daar wil ik me dan ook volledig op focussen! Je kan me alles vragen over techno artiesten, want daar kan ik uren over doorpraten. Ik ben ook gek op schrijven en foto’s maken, omdat ik op die manier mijn gevoelens en creativiteit kwijt kan. Ik werk als Social Content Producer bij de evenementen organisatie ALDA en daarnaast volg ik een cursus Artist Management. In mijn vrije tijd maak ik content voor verschillende evenementen op Instagram, YouTube en TikTok.

Extrema Outdoor Belgium 2021

Dit ben ik

Ik kan niet goed stilzitten en moet altijd wat aan het doen zijn. Als ik niet aan mijn toekomst werk, ben ik het liefst samen met mijn vrienden. Doordeweeks probeer ik 3 á 4 keer naar de sportschool te gaan, maak ik content, ben ik aan het werk, lees ik een boek of kook ik een lekkere maaltijd voor mezelf. In het weekend heb ik tijd voor de leukere dingen: festivals! Ik ga het liefst naar techno festivals, maar ik ben ook wel naar trance en hardstyle geweest. Mijn lievelings festivals zijn: Verknipt, Loveland, Wonderland en Awakenings! In mijn agenda kan je zien welke festivals ik heb bezocht en ga bezoeken.

Ik heb vroeger ook veel persoonlijke feitjes op mijn blog gezet, voor als je meer wilt weten over mij. Ik heb bijvoorbeeld een oranje fiets, waar iedereen me altijd aan herkend. Ook deel ik mijn ervaring in de brugklas, waar ik op mijn eerste schoolfoto een koortslip had en een groene coltrui aanhad met daaronder twee erwten op een plakje. Ik ben ook nog eens gek op katten, dus het zal me niets verbazen als ik later een kattenvrouwtje word. Hebben jullie ook mijn post al eens gelezen waarin ik vertel over de keer dat ik door ging feesten terwijl er kauwgom in mijn haar zat?

Iris oranje Maxima Fiets Basil Fietsmand

Achter de schermen

Ik heb deze website/blog gemaakt via WordPress met mijn laptop. Ik vlog ook vaak op festivals, dat doe ik met mijn Canon G7x Mark II. De foto’s die ik maakte voor mijn blog maak ik met een Canon 77D spiegelreflexcamera, echter ben ik daar in 2021 mee gestopt. De content die ik maak schiet ik vooral met mijn vlogcamera of iPhone.

Ik blog voor iedereen die het leuk vind om een keer wat van mij te lezen! Mijn festivalblogs zijn er om mensen informatie te geven over evenementen. De rest van mijn blogs zijn er om mijn kennis en ervaringen met jullie te delen. Ik hoop daarom ook dat jullie veel plezier beleven aan het lezen van mijn blogs. Ik schrijf soms serieus en soms maak ik wat grapjes! Voel je vrij om me een berichtje te sturen met advies, een vraag of om me te laten wat je van mijn blog vind!

Blog over mij computer laptop

Kortom

Dit was ik even in het kort! Ik ben dus een drukke, feestende, leergierige, sportende, maar vooral een gemotiveerde blogger die op zoek is naar liefde en de beste skin-care. Meer van mij kunnen jullie teruglezen in mijn artikelen! Blogs komen altijd op donderdag online. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, mijn Facebook pagina liken of me volgen op Instagram & TikTok, als je op de hoogte gehouden wilt worden van mijn allerlaatste nieuws!

Wees niet bang om een reactie achter te laten, want ik zou maar al te graag willen weten wie jij bent!♥

1 Comment

  • Reply dikkelip

    o ja en je hebt een leuke blog ..doei

    20 maart 2018 at 03:27
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge