Follow:

Over mij: Iris Huijkman

Iris Huijkman over mij

Hi, mijn naam is Iris Huijkman!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Iris Huijkman. Ik ben een meisje van 22 jaar oud en de eigenaar van deze blog. Mijn blog gaat vooral over festivals, muziek, beauty en lifestyle. Ik ben een liquid lipstick junkie, hou van een goede skincare, heb altijd de meest gekke gadgets mee naar de techno festivals waar ik heen ga en je kan me herkennen aan mijn grote bos haar. Ik ben ook gek op schrijven en foto’s maken, omdat ik op die manier mijn gevoelens en creativiteit kwijt kan. Momenteel doe ik een Media, Informatie en Communicatie opleiding op de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb twee baantjes: festivalreporter bij Festival Lovers en communicatie stagiaire in De Marktkantine.

thuishaven

Dit ben ik

In mijn vrije tijd ben ik altijd druk bezig. Ik kan niet goed stilzitten en moet altijd wat aan het doen zijn, het liefst samen met mijn vrienden. Doordeweeks probeer ik 3 á 4 keer naar de sportschool te gaan, schrijf ik voor mijn blog, ben ik aan het werk of zit ik op school. In het weekend heb ik tijd voor de leukere dingen: festivals! Ik ga het liefst naar techno festivals, maar ik ben ook wel naar trance en hardstyle geweest. Mijn lievelings festivals zijn: Mystic Garden, Loveland, 909 en Awakenings! In mijn agenda kan je zien welke festivals ik heb bezocht en ga bezoeken.

Ik probeer soms ook wat persoonlijke nieuwtjes op mijn blog te zetten. Ik heb bijvoorbeeld een oranje fiets, waar iedereen me altijd aan herkend. Ook deel ik mijn ervaring in de brugklas, waar ik op mijn eerste schoolfoto een koortslip had en een groene coltrui aanhad met daaronder twee erwten op een plakje. Ik ben ook nog eens gek op katten, dus het zal me niets verbazen als ik later een kattenvrouwtje word. Hebben jullie ook mijn post al eens gelezen waar ik vertel over de keer dat ik door ging feesten terwijl er kauwgom in mijn haar zat?

Iris oranje Maxima Fiets Basil Fietsmand

Achter de schermen

Ik heb deze website/blog gemaakt via WordPress! Dit doe ik twee keer per week vanaf mijn computer. Ik vlog ook vaak op festivals, dat doe ik met mijn Canon G7x Mark II. De foto’s die ik maak voor mijn blog maak ik met een Canon 77D spiegelreflexcamera.

Ik blog voor iedereen die het leuk vind om een keer wat van mij te lezen! Mijn festivalblogs zijn er om mensen informatie te geven over het feest. De rest van mijn blogs zijn er om mijn kennis en ervaringen met jullie te delen. Ik hoop daarom ook dat jullie veel plezier beleven aan het lezen van mijn blogs. Ik schrijf soms serieus en soms maak ik wat grapjes! Voel je vrij om me een berichtje te sturen met advies, een vraag of om me te laten wat je van mijn blog vind!

Blog over mij computer laptop

Kortom

Dit was ik even in het kort! Ik ben dus erg druk, feestend, studerend, sportend, op zoek naar liefde en de beste skincare, maar vooral een gekke gemotiveerde blogger. Meer van mij kunnen jullie teruglezen in mijn artikelen! Een per week komt er een nieuw artikel online (op donderdag). Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, mijn Facebook pagina liken of me volgen op Instagram, als je op de hoogte gehouden wilt worden van mijn allerlaatste nieuws!

Wees niet bang om een reactie achter te laten, want ik zou maar al te graag willen weten wie jij bent!♥

1 Comment

  • Reply dikkelip

    o ja en je hebt een leuke blog ..doei

    20 maart 2018 at 03:27
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge