Follow:
Feestjes Vlog

Backstage bij Wonderland 2021!

Wonderland Festival Indoor Backstage vlog 2021

Op 6 november werd ik uitgenodigd door de organisatie van Wonderland Festival om lang te komen op hun uitverkochte feestje bij het Taets park in Zaandam. De organisator van Wonderland organiseert ook de feestjes van Verknipt. Zoals we van hun gewend zijn, was er weer een enorm goede line-up! Wonderland Festival heeft een sprookjesachtig ‘Alice in Wonderland’ thema, met veel verklede dansers en abstracte decoratie.

Wonderland Festival Indoor

Ik heb ook een TikTok gemaakt van dit evenement, check hem hier!

De organisatie van Wonderland doet het enorm goed! Ik merk dat ze met elk feestje een betere editie weten te geven en dat terwijl de feestjes al enorm goed zijn. De line-up was op 6 november geweldig, zo draaiden: DIØN, TRYM, DYEN, Noneoftheabove, Cera Khin, A*S*Y*S en T78. Het evenement duurde van 12 uur ’s middags tot 12 uur in de avond. Omdat ik werd uitgenodigd door de organisatie, kreeg ik ook de mogelijkheid om wat filmpjes te maken vanaf de backstage! Die kun je terugzien in de video.

Het indoor festival zou eigenlijk plaatsvinden op dezelfde locatie als Verknipt tijdens ADE (wat echt op loopafstand van mijn huis ligt). Ook zou het feestje een weekender zijn, maar hebben ze uiteindelijk besloten om beide dagen samen te voegen. Door te wisselen naar een grotere locatie in Zaandam, was dit allemaal mogelijk! Je kon naar het festival komen met een pendelbus vanaf Sloterdijk station. Het was allemaal erg goed geregeld en de rijen waren niet lang! 

Zie ik jou ook op het volgende feestje van Verknipt tijdens NYE/NYD?

Beoordeling van het indoor festival: 7,6

Sfeer: 10  Locatie: 8
Muziek: 9  Aankleding: 9
Activiteiten: 6  Menu: 7
Drukte/rijen: 8  Duurzaamheid: 5
Warmte te doen? 6  Prijs: 8

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kuijf

    Ik heb nog nooit gehoord van Wonderland maar het ziet er echt supervet uit! Hopen dat al die corona onzin volgend jaar weg is want ik zet deze in mijn agenda! Bedankt!

    30 november 2021 at 11:07
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge