Follow:
Feestjes Vlog

ADE: Verknipt & Secret Project [2021]

ADE, Amsterdam Dance Event: Awakenings, Verknipt Day 2 & Secret Project (foto gemaakt bij kluisjes Awakenings))

Vorige week was de eerste keer ADE (Amsterdam Dance Event) sinds de corona periode! De hele week waren er feestjes en festivals door heel Amsterdam. Op de meeste evenementen werd er elektronische muziek en techno gedraaid. Ik ging naar Verknipt Day 2 en naar Secret Project.

Ik ben ook nog naar Awakenings geweest. Maar aangezien dit precies dezelfde editie was als de vorige keer (2019), heb ik besloten om niet te vloggen. Je kan die video wel terugkijken!

Verknipt Day 2

Het feestje van Verknipt werd gevierd op een geheel nieuwe locatie. Hier was nog niet eerder een rave gegeven! Of het een succes was? Dat is een ander verhaal. De line-up van Verknipt was enorm goed. Er werd hard techno gedraaid en dj’s zoals DIØN, Dyen, Nico Moreno, Trym, Klangkuenstler en Shlømo draaide er. Verknipt had drie feestjes tijdens ADE, waarvan ik op de tweede dag aanwezig was. Helaas moest om 23.00 uur de muziek zachter, terwijl het feestje tot 00.00 uur duurde. Een van de zalen ging zelfs eerder dicht, terwijl dit niet van te voren gecommuniceerd was. De venue was erg warm en druk. Er waren weinig toiletten en de rijen waren lang. Ook hadden ze niet veel keuze in eten (geen patatjes bijvoorbeeld). Ondanks alles heb ik me toch enorm weten te vermaken!

Beoordeling Verknipt: 6,2

Sfeer: 10  Locatie: 7
Muziek: 9  Aankleding: 6
Activiteiten: 5   Menu: 5
Drukte/rijen: 4  Duurzaamheid: 5
Warmte te doen? 5  Prijs: 5,5
ADE, Amsterdam Dance Event: Awakenings, Verknipt Day 2 & Secret Project (foto gemaakt bij kluisjes Awakenings))

Secret Project

Ik werd door Alda uitgenodigd om langs te komen bij Secret Project. Alda is de organisatie van o.a. A State Of Trance & A Day At The Park! Ik ging wat later op de dag (18.00 uur) en toen waren helaas de kluisjes al uitverkocht. Gelukkig was het niet heel warm buiten en vond ik het daarom niet erg om mijn jas bij me te hebben. Er werd melodische techno gedraaid, tech-house en ook techno! Het concept van Secret Project komt uit Amerika, waardoor ik niet verwacht had dat het nu al zo groot was in Amsterdam. Het festival had maar liefst vijf stages! Het evenement vond plaats op het Hembrugterrein, wat in Zaandam ligt (net buiten Amsterdam). Ik heb me enorm vermaakt en volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

Beoordeling Secret Project: 7,8

Sfeer: 8  Locatie: 6
Muziek: 7,5  Aankleding: 10
Activiteiten: 8  Menu: 9
Drukte/rijen: 7,5  Duurzaamheid: 8
Warmte te doen? 7  Prijs: 7

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge