Follow:
Feestjes Vlog

Extrema Outdoor Belgium VLOG

Extrema Outdoor Belgium 2021

Afgelopen weekend ging ik (alweer) spontaan naar België voor een feestje. Deze keer was het Extrema Outdoor, ook wel bekend als ‘XO’! Het festival vond plaats in Houthalen-Helchteren, wat zo’n twee uur rijden van Amsterdam af ligt. We gingen een dagje weg met de auto op de zaterdag. Het evenement zelf duurde van vrijdag t/m maandag en had daarom ook een camping.

Is Extrema Outdoor een aanrader?

Ik vond Extrema echt een heel leuk evenement! Het was super om weer naar België te gaan voor een feestje. De line-up was top en de shows waren ook om te genieten. Er was veel te doen op het terrein en ook kon je lekker eten halen. Echter moet ik wel zeggen, dat het evenement niet perse beter was dan de festivals in Nederland. Er zat niet veel verschil tussen, maar het was wel leuk voor de afwisseling. De aankleding had van mij wat strakker gemogen, want de vormgeving van de website sloot niet heel erg aan bij het evenement (behalve de techno tent, DISTRIKT 6). Het evenement had veel versiering, terwijl de website erg strak is. Ook had het weggaan bij het evenement beter geregeld moeten worden. Wij hebben er een uur over gedaan om terug naar de auto te lopen en ook nog eens een uur in de file op de parkeerplaats gestaan. Voor een festival wat al meer dan 10 jaar bestaat, had ik het beter verwacht.

Beoordeling: XO

Sfeer: 8  Locatie: 6 (slecht bereikbaar)
Muziek: 7,5  Aankleding: 6
Activiteiten: 9  Menu: 9,5
Drukte/rijen: 7 (op terrein) & 2 (daarbuiten…)  Duurzaamheid: 1
Warmte te doen? 7  Prijs: 6

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge