Follow:
Feestjes Vlog

Thuishaven met 750 bezoekers?

De corona maatregelen van zomer 2021 zijn weer aangescherpt: alleen buiten-evenementen met maximaal 750 bezoekers mogen nog doorgaan. Thuishaven speelde daar goed op in: ze gaven een feestje voor dit kleine aantal bezoekers. Is Thuihaven(tje) een aanrader voor deze zomer? Ik zeg van wel!

Hoe is Thuishaven met 750 bezoekers?

750 bezoekers staat ongeveer gelijk aan een kleine stage. Bij Thuishaven was dit geen enkel probleem: de buitenstage was open en vol! Het was jammer dat je verder nergens anders kon dansen, maar het feestje was wel heel erg leuk. Ik heb ervan genoten om weer op het circusterrein te zijn. Met de voetjes in het zand dansten we de hele dag door, net zoals we voor corona deden. De geweldige dj Ki/Ki draaide, maar helaas pas om 21.00 uur. We konden daarom maar kort genieten van de enorme knallers die ze draaide. Daarvoor draaide er een aantal andere dj’s die ik niet kende. Deze artiesten paste naar mijn mening niet echt bij de muziekstijl die Ki/Ki draait. Het was dan wel jammer dat we met 750 man niet meerdere stages hadden. Normaal als ik de muziek niet leuk vind, kijk ik gewoon even bij een andere stage (maar dat kon niet). De dj’s draaiden erg rustige en zweverige techno, terwijl Ki/Ki acid & old skool techno draait. De artiest die voor Ki/Ki draaide (Mary Lake), wist daarentegen de muziek helemaal om te gooien van zweverig naar beukers, dat was geweldig! Uiteindelijk hebben we toch nog even goed kunnen dansen aan het einde van de dag.

Beoordeling: Thuishaven 2021

Sfeer: 9  Locatie: 7
Muziek: 6  Aankleding: 7
Activiteiten: 6  Menu: 7 (veel dingen uitverkocht)
Drukte/rijen: 9  Duurzaamheid: 5 (recyclemuntjes werden uitgedeeld, maar waren niet nodig aan de bar)
Warmte te doen? 8  Prijs: 7,5

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Elockers

  Leuk artikel om te lezen! Ik ben deze zomer zelf een aantal keer bij Joy in Bloemendaal geweest. Dat was kijkend naar de mogelijkheden erg leuk. Gelukkig gaat het festivalseizoen dit jaar wel weer helemaal los.

  Met vriendelijke groet,

  Anne
  Elockers onlangs geplaatst…Lockers huren? 6 dingen die je misschien nog niet wistMy Profile

  1 maart 2022 at 18:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge