Follow:
Feestjes Vlog

Thuishaven Wintercircus: de opening van 2019/2020!

thuishaven wintercircus vlog 2019 2020

Na deze onvergetelijke zomer, is Thuishaven begonnen met het opbouwen van het Wintercircus. Afgelopen weekend werd het terrein eindelijk weer geopend en natuurlijk moest ik er weer bij zijn! Er was een hele nieuwe stage en Thuishaven is een stuk duurzamer geworden.

Het Thuishaven Festival

Thuishaven is een festival wat wekelijks wordt gegeven in de zomer en in de winter. Tussen die twee seizoenen neemt het festival een maand ‘pauze’ om het terrein om te kunnen bouwen. Het festival is altijd op dezelfde plek: bij de eindhalte van metro 50 richting Isolatorweg. Super goed bereikbaar dus! Meestal geeft Thuishaven haar feestjes op zondag, maar tijdens speciale edities (zoals de opening) kan je ook op zaterdag komen dansen. Op Thuishaven hoor je vooral techno en elke editie staat in thema van een andere dj of stijl. Een heerlijk dagje dansen is bij Thuishaven altijd succesvol en je krijgt ook de kans om je herinneringen vast te leggen de photobooth van Thuishaven. Zelfs het menu van Thuishaven bestaat uit lekkere drankjes en (voornamelijk vegetarische) hapjes!

Nieuwe Stage? Duurzaam?

Thuishaven staat bekend als een festival dat steeds vernieuwd. Het terrein wordt elk jaar groter en ze spreken ook steeds een groter publiek aan (vergelijk maar eens met vorig jaar). Dit jaar stond er een hele nieuwe stage op het terrein en die overtrof mijn verwachtingen. De nieuwe stage heet ‘Kas’, waarschijnlijk omdat de tent die er omheen is gebouwd op een grote kas lijkt. Deze tent laat super veel daglicht door, waardoor het de perfecte stage is om lekker overdag te dansen. De nieuwe lichtshow in deze tent zorgt ook voor een erg Instagram-waardige locatie! Helaas, had deze stage één minpuntje: aan het eind van de avond druppelde er condens van het dak. Thuishaven had tijdens het openingsweekend geen lachgas meer te koop (zoals ze eerst wel hadden), maar ik vind persoonlijk dat ze zich er goed aan doen (na alles wat er over in het nieuws is gekomen)! Wel heeft Thuishaven nu recycle-muntjes om in te wisselen voor een bekertje. Dit vind ik echt een super goede stap richting het zijn van een duurzaam festival, want zo komt er minder afval op de grond en dat is beter voor het milieu.

Beoordeling Thuishaven Wintercircus 2019/20208,4

Sfeer: 10  Locatie: 9
  Muziek: 8  Aankleding: 9
  Activiteiten: 8  Menu: 9
  Drukte/rijen: 8  Duurzaamheid: 7
  Weersverwachting: 6  Prijs: 10

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge