Follow:
Feestjes Vlog

Thuishaven: een rondleiding door het Zomercircus 2019!

Thuishaven Rondleiding Zomercircus

Vandaag even iets anders dan een festival vlog, ik ga jullie namelijk een rondleiding geven in het Zomercircus van Thuishaven 2019! Elk weekend in de zomer (en winter) vindt een geweldige editie plaats van dit festival. Je hoeft slechts een datum te prikken of een DJ uit te kiezen die je graag wilt zien, want bij Thuishaven kan je bijna altijd terecht. Kaartjes zijn te koop op de website!

Thuishaven in het kort

Thuishaven is een festival wat elke zondag in de zomer en winter plaatsvindt. Elke editie komt er een andere goede DJ langs om te draaien. Ik was deze keer naar de editie waar Satori 10 uur lang kwam draaien, maar je hebt nog veel meer keuze uit DJ’s op Thuishaven (denk aan: Benny Rodrigues, Job Jobse, Reinier Zonneveld, Miss Melera en nog heel veel meer). Het festival vindt plaats bij de Isolatorweg in Amsterdam en is daarom goed te bereiken met metro 51 (en sinds kort ook metro 50). Thuishaven is te herkennen aan de grote circustent en het zand daaromheen, doe daarom schoenen aan die vies mogen worden. Elke editie van Thuishaven heeft enorm veel sfeer en hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Een kaartje kost ongeveer 20 euro. Op het thuishaven terrein heb je 4 stages: het Cafe, de Loods, de Circustent en de (open air) Mainstage. Ook kun je er heerlijk (vegan) eten, appel cider drinken, ballonnen halen, geschminkt worden en genieten van circusacts. Kortom: een hele leuke invulling van de zondag.

Benieuwd naar het wintercircus? Bekijk dan mijn vlog van vorig seizoen (2018)!

Beoordeling van het Festival: 8,1

Sfeer: 9  Locatie: 8
  Muziek: verschilt per edite  Aankleding: 9
  Activiteiten: 8,5  Menu: 9
  Drukte/rijen: 8  Duurzaamheid: 5
  Weersverwachting: verschilt per editie  Prijs: 9
Thuishaven verjaardag festival Wintercircus Zaterdag 24 feb Giegling (2)

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge