Follow:
Feestjes Vlog

Loveland Festival 2019 was keihard! [vlog]

Loveland Festival 2019 vlog blog

Afgelopen weekend kon je in het Sloterpark (Amsterdam) het festival van Loveland bijwonen. Ik ben er alleen de zaterdag geweest, om mijn favoriete dj Egbert te zien draaien. Maar er draaiden nog veel meer grote namen, zoals Solomun, Carl Cox, Maceo Plex en Speedy J. Het festival was ondanks de harde wind erg geslaagd.

Loveland Festival

Twee jaar geleden ging ik voor de eerste keer naar Loveland Festival. Ik kende de locatie al van Mystic Garden, maar toch weet Loveland diezelfde locatie volledig anders in te richten. De organisatie van het festival, is dezelfde als die van 909, dus die weten wel hoe ze een goed feestje moeten geven. Het publiek is ook erg divers, veel verschillende leeftijden en ook een aantal buitenlanders (maar dit komt waarschijnlijk omdat het festival steeds bekender wordt). Loveland heeft super goede techno, maar dat moet ook wel met zo’n heerlijke line-up. Ook kon je er andere gekke activiteiten doen, zoals waterfietsen of varen. Door de wind was dit helaas niet ideaal, maar ik kijk uit naar volgend jaar, wanneer het hopelijk wel weer wat zonniger is. Ondanks de wind was het festival verder prima te doen, de eerste 5 uur heb ik zonder jas gestaan. De stage waar ik het meest stond was de Fire stage, dit kwam misschien omdat ik ook een brilletje met vlammen had (van ASOS) en ik dus perfect met de stage matchte. Of misschien kwam het omdat Egbert ook bij deze stage draaide.

Beoordeling: 8,2

Sfeer: 9  Locatie: 9
  Muziek: 9  Aankleding: 9
  Activiteiten: 8  Menu: 8
  Drukte/rijen: 8  Duurzaamheid: 8
  Weersverwachting: 7  Prijs: 7

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ingrid

    Dat weten wij als bewoners met huisdieren maar al te goed dat het kei hard is, waarom in een woonwijk.. en als de muziek stopt om 23.00 komen de motorboten van de politie om drugszwemmers te zoeken zodat ze niet verzuipen daarna komt de politie helikopter, dus slapen kan pas tegen 03.00 wat vreselijk is als om 05.00 de wekker weer gaat. En hoezo moet ik van me bank trillen als er bij de entree oordopjes worden gegeven… zet gewoon die niet muziek zachter. Wie hebben jullie in de zak van de gemeente dat wij als bewoner niet in bezwaar kunnen…love land weinig love voor de broedeilanden die jullie ieder jaar verstoren samen met mystic land.

    13 augustus 2023 at 22:07
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge