Follow:
Feestjes Vlog

909 Festival 2019: een nieuwe stage!

909 Festival 2019 vlog beoordeling ervaring review

Afgelopen zaterdag (25 mei 2019) ben ik voor de 4e keer op rij naar 909 Festival geweest in het Amsterdamse Bos. Dit festival is 30 minuutjes fietsen van mijn huis af en ondertussen een echte traditie geworden in mijn vriendenkring. Het techno festival vindt altijd eind mei plaat en heeft daarom het weer meestal erg mee zitten. 909 staat erom bekend dat er altijd live wordt afgesloten op de drumcomputer!

909 Festival

Even voor de duidelijkheid: 909 spreek je uit als negen-nul-negen of als nine-o-nine. De naam van het festival is afkomstig van een Roland TR-909 drumcomputer. Het is ook dan een traditie om 909 Festival live af te sluiten met een setje met de drumcomputer! Ik was gewend dat techno-dj Jeff Mills dit deed, maar dit jaar was nam Speedy J zijn taak over. Dit jaar hadden ze voor het eerst 3 stages, in plaats van twee! Een super goed idee, want de afgelopen jaren was het terrein steeds hetzelfde. Vernieuwing is nooit een slecht idee. De mainstage vond ik wel een beetje slapjes vormgegeven, maar dat maakte het festival niet minder. De muziek begon rustig en werd steeds knallender! Het weer zat mee, het festival was zoals altijd goed geregeld en het publiek was enthousiast. De gemiddelde leeftijd van de 909 festival bezoekers ligt wat hoger, maar iedereen gaat los! Meer lezen over dit festival, check het artikel wat ik het geschreven voor Festival Lovers

Beoordeling 909 festival: 7,7

  Sfeer: 9  Locatie: 9
  Muziek: 7  Aankleding: 5
  Activiteiten: 7  Menu: 7
  Drukte/rijen: 9  Duurzaamheid: 8
Weersverwachting (telt niet mee): 9  Prijs: 8

Wil je zien hoe het de afgelopen jaren is gegroeid? Bekijk dan hier mijn aftermovie van 909 festival de eerste keer dat ik er was, tweede en derde keer!

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply 909 Festival: traditie met een nieuwe twist! - Festival Lovers

    […] afgelopen 4 jaar ben ik, Iris, aan het einde van de maand mei steeds aanwezig geweest op 909 Festival in het Amsterdamse Bos. […]

    30 mei 2019 at 10:19
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge