Follow:
Feestjes Vlog

909 Festival Aftermovie (2018)

909 festival vlog


Dit is al de derde keer dat ik naar het 909 Festival in het Amsterdamse Bos ben geweest! Je kan op mijn blog zelfs de eerste en de tweede keer dat ik erheen ging terugkijken. Ik miste alleen Jeff Mills dit jaar, die altijd afsloot op de drumcomputer. Ik beoordeelde dit festival met een 7,4. In mijn blog lees je waarom!

909 Festival

Het is jammer dat Jeff Mills dit jaar niet afsloot, dat is namelijk typisch 909. Ook kon het festival wel wat vernieuwing in hun aankleding gebruiken. Het lijkt elk jaar ‘hetzelfde’ te zijn. Dat maakt het concept niet slecht! 909 festival is een geweldig feestje. Goede dj’s, goede sfeer, leuke locatie en het menu had veganistisch eten! Wat wil je nog meer?

909 festival

 

Sfeer: 8

Locatie: 9

Muziek: 8

Aankleding: 6
Activiteiten: 6

Menu: 8,5

Wachtrijen: 7

Prijs kaartje: 7

Meer info over het festival vind je op hun website!

909 festival krijgt een goede 7,4. Tot volgend jaar! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge