Follow:
Feestjes Vlog

909 festival voor de tweede keer bezoeken!

909 vlog 2017 tweede keer 2e thumpnail Youtube


Vlog kan alleen bekeken worden op de computer. Afgelopen zaterdag bezocht ik 909 festival voor de tweede keer. Ik won dit jaar een kaartje via een applicatie voor je telefoon, dus ik had geen excuus meer om niet te gaan. Ook was het 33 graden buiten, maar niets stopte mij nog!

909

Het festival vond net als vorig jaar plaats in het Amsterdamse bos, wat op fietsafstand van mijn huis ligt. Het terrein was ook nog hetzelfde ingedeeld. De twee stages stonden op dezelfde plek. De mainstage vond ik veel weghebben van de Awakenings stage van vorig jaar en de andere stage was veel minder uitgedost. Er waren gelukkig meer hangmatten dat vorig jaar, die natuurlijk steeds vol zaten. Ik vond ook dat er genoeg verkoeling te vinden was. Je had tenten, een waterbak voor de voetjes en gratis water.

Eten en drinken909 2017 18

Het eten was goed geregeld. De rijen waren alleen heel lang rond etenstijd. Je had redelijk veel keuze, en niet alles was gelukkig ongezond.

Het drinken was iets minder goed geregeld. Naast de standaard dingen miste ik de echte zomerse drankjes of Jillz. Je kon gelukkig wel gemakkelijk water halen bij de wc’s. Over de wc’s gesproken (dixies), die stonden lekker in de volle zon en zaten door al dat gedrink en geplas ook snel vol.

Sfeer

De sfeer was prima te doen. Menig keer liep er een bezweet iemand tegen me aan, maar dat nam ik maar voor lief. Er zaten wel een paar mafketels in het publiek, maar verder viel er met iedereen te praten. Het publiek was ook weer wat ouder. Een man van 31 probeerde nog een flirtmove te maken op mij als 19 jarige, tevergeefs.

Muziek

De muziek was redelijk. Jeff Mills sloot weer af. Ik vond hem wat zachter dan vorig jaar, maar dat kan gebeuren. Vrienden van mij hebben ook heel even backstage bij hem mogen staan!

MAIN STAGE

Remy Unger
Kenny Larkin
Vince Watson
Rod Malmok
Tommy Four Seven
VRIL
Jeff Mills

SECOND STAGE

Crockett science
Eddie Fowlkes
Derrick Carter
Laurent Garnier

Bekijk hier ook mijn blog en vlog van vorig jaar! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge