Follow:
Feestjes Vlog

909 Festival – 2016


Al een tijdje had een vriendin van mij het idee om eens samen naar een festival te gaan. Toen 909 bijna letterlijk voor de deur stond, hebben we besloten een kaartje te kopen. Eens een keer op stap met andere mensen is ook leuk, maar mijn beste vriendin moest wel mee!

909

Dit techno feestje werd gegeven in het Amsterdamse bos! Dit bos is vanaf mijn huis ongeveer een half uurtje fietsen. Er was de hele week al slecht weer voorspeld voor deze dag. Op de dag zelf viel het allemaal wel mee. De zon stond hoog in de lucht en insmeren was eigenlijk wel nodig!

De locatie van 909 was erg mooi aangekleed. Je had 2 stages. De mainstage had verschillende vierkantjes en lichtjes, wat erg bij de techno muziek hoort! Later kregen we van deze stage nog een confetti en lichtshow! De tweede stage was uit een soort bamboe/hout gemaakt en was versierd met planten. Ik vond persoonlijk deze stage er het leukst uit zien. Naast de twee stages waren er enorm veel plaatsen om rond te hangen. Je kon chillen in een hangmat, op een bank, met een waterpijp, of bij een masseur! Het enige minpuntje was dat 909 er precies hetzelfde uitzag als Diynamic, dit festival vond de dag ervoor plaat op dezelfde locatie. Er waren geen verassingen als je naar beide feesten zou zijn geweest.

Eten & drinken

Op 909 hadden ze helaas niet veel gezonds te eten. Je kon er pizza en patat en dergelijke halen. Een kraampje verkocht bakjes met fruit! De Ola ijskraam was gelukkig ook aanwezig met het warme weer!

Het drinken op 909 sprak mij wat meer aan dan het eten! Naast de gewoonlijke drankjes had je een Captain Morgan bar en een Lipton ice tea bar. Bij beide bars werden de lekkerste drankjes gemaakt, zoals een ice tea mojito! Helaas waren de sterke drankjes dan ook wat aan de dure kant.

Sfeer

Van te voren wist ik niet erg goed wat ik van de sfeer op 909 moest verwachten. Ik kende weinig mensen goed die er heen zouden gaan. Eenmaal op 909 bleek het een super relaxed festival te zijn. De hangplekken zorgde voor een fijne rust plek naast de stages. Door het warme weer danste overdag niet iedereen, maar zodra de zon onder ging was het losgeslagen! Ik merkte wel dat de gemiddelde leeftijd wat hoger lag op dit festival, dan voel ik mij als 18 jarige toch nog best een ukkie. Er liepen dan ook veel verschillende mensen rond, sommige met tijgerprint en andere met blote bierbuiken! Het maakte me allemaal niet uit, want iedereen was gezellig.

Muziek

Ik heb heerlijk kunnen dansen op de techno muziek die er gespeeld werd op 909! Het was niet al te harde muziek. Denk dat mijn techno-vriendjes dit festival erg hadden kunnen waarderen! Aan het eind van de dag kregen we nog een optreden van Jeff Mills op de drumcomputer te zien, dat was echt een geweldige afsluiter! Was echt heel erg onder de indruk!

Jeff Mills Steve Rachmad
Speedy J De Sluwe Vos
Octave One live Vince Watson
Radio Slave (official) Dimitri

Processed with VSCO with hb2 preset

Met zulk mooi weer zal ik zeker nog een keer meegaan naar 909!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge