Follow:
Feestjes Vlog

Verknipt 10 Years [VLOG]

Verknipt 10 Years in Central Studios Utrecht

Long time no see! Eindelijk is het weer zo ver: ik kan weer festival vlogs gaan maken. Het vorige feestje was Wonderland in November, maar helaas ging Nederland hierna opnieuw in een lockdown. Afgelopen weekend was ik aanwezig bij Verknipt 10 Years, waarbij het 10-jarige bestaan van de organisatie werd gevierd. Het was: GEWELDIG!

Dit was: Verknipt 10 Years!

Het 10-jarige bestaan van Verknipt werd gevierd in de Central Studios in Utrecht, wat vanaf Amsterdam zo’n 40 minuten reizen met de trein is. Ik was nog nooit eerder op deze locatie geweest, maar de locatie heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen. De Central Studios heeft twee zalen, die beide erg groot zijn: genoeg ruimte om te dansen, dus!

De artiesten draaide ook enorm goed tijdens Verknipt 10 Years. De organisatie staat erom bekend om de meest upcoming artiesten te boeken. Als ik een nieuwe parel ontdek op SoundCloud, staat deze artiest binnen de kortste keren op Verknipt. Complimenten voor de programmeur van dit event! Mijn favorieten van de avond waren DIØN, DYEN, Basswell, Pawlowski, Charlie Sparks, en Nico Moreno.

Het volgende feestje van Verknipt is tijdens Koningsdag. Zie ik jullie allemaal daar? Klik hier voor meer info over alle komende evenementen.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge