Follow:
Feestjes Vlog

Amsterdam Open Air 2016

Ik denk dat iedereen het festival Amsterdam Open Air wel kent! Dit jaar heb ik er voor gekozen dit wonderlijke festival ook eens te bezoeken, zonder ook maar veel vanaf te weten.Natuurlijk heb ik weer een filmpje voor jullie gemaakt, ondanks ik wel veel werd afgeleid op dit mooie feestje!

OPEN AIRAmsterdam Open Air

Amsterdam Open Air is een erg bekend festival, die overal te zien is op reclameborden! Eerder heb ik jullie eens verteld over mijn favoriete festival, namelijk: Mystic garden! Ik vond dat Amsterdam Open Air er wel heel erg op leek, alleen veel groter. Er waren allemaal wonderlijke dingen te beleven. Zo was er een dansvloer die helemaal versierd was met slingers, een klein marktje, een caleidoscoop draaimolen, een plekje waar je gratis kaartjes kon versturen, en nog veel meer! Niet te vergeten dat Amsterdam Open Air heel erg mooi aangekleed was met vooral veel bloemen, gekke slingers en vormen!

Muntjes

Ook AOA werkte dit jaar met de gepersonaliseerde kaartjes! Zo kreeg je bij de deur een bandje waar je muntjes op kon laten zetten. De muntjes komen dan in een chipje op het bandje te staan, en wanneer je deze tegen een betaalapparaat hield gingen ze er weer af! Zelf vind ik dit heel erg handig omdat ik mijn muntjes altijd kwijt raak, en zo zitten ze altijd om mijn pols! Ook kan je de muntjes die je niet heb uitgegeven, later terugvragen op de site!

Processed with VSCO with hb2 preset

Eten en Drinken

Bij de normale bars kon je zoals bij elk festival de gewoonlijke drankjes halen. Bier stond natuurlijk bovenaan de kaart. Gelukkig hadden ze naast deze bars ook veel verschillende gesponsorde bars! Hier kon je allerlei andere lekkere drankjes halen, zoals mojito’s of smoothies. De Lipton ice tea bar had zelfs een hele toren boven zich, waar je in kon klimmen en van het uitzicht kon genieten. De Jack Daniel’s bar had twee barbiers naast zich staan, die je konden knippen als je een drankje kocht!

Sfeer

Het is altijd leuk wanneer je veel mensen kent op een festival. Ik kwam in alle hoeken vrienden tegen, en kon ook overal nieuwe vrienden maken! Het zonnetje hielp ook mee om een lach op ieders gezichten te toveren. Naast de paar mensen die chagrijnig werden van de hitte en de enkele heftige gevechten die er op het terrein waren, was er een geweldige sfeer op AOA.

Processed with VSCO with hb2 presetMuziek

Op Amsterdam Open Air was erg veel verschillende muziek! Mijn favoriete stage was denk ik de strafwerk stage, waar hele fijne techno werd gedraaid. De stage zelf zag er misschien een beetje saai uit, maar op de muziek kon je hartstikke goed dansen! Daarnaast veel bij de GirlsloveDjs stage geweest, daar werd veel house gedraaid. House was ook wel eens leuk voor de verandering. De Open Air by Mtv stage kreeg samen met Klear van mij het minste aandacht. Geen idee waar ik het over heb? Ik heb hier voor jullie de Line-up!

 

Tot volgend jaar!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge