Follow:
Dagboek Personal

Journal: Happy, want mijn blog is aan het groeien!

Blog over mij computer laptop

Vandaag schrijf ik weer even in mijn dagboek. Ik had eigenlijk een andere post voor vandaag op de planning, maar wilde toch even liever mijn gedachten kwijt. De laatste tijd is mijn blog namelijk super erg aan het groeien en dat maakt me erg blij! Na 2 jaar lang hard werken, mag dat ook wel.

Het begin 

Ik begon met bloggen, omdat ik graag mijn gevoelens wilde uiten en mijn schrijfkunsten wilde verbeteren. Dat ging en gaat me nog steeds aardig af. Mijn blog voelt niet als een verplichting, maar als een hobby. Ik nam me voor geen ‘bekende’ blogger te worden, maar gewoon iemand die een website had. Dat veranderde na een tijdje wel een beetje. Nog steeds is mijn doel niet om bekend te worden, maar het is altijd leuk om te zien hoeveel mensen je blogs lezen. Ik schreef niet voor spek en bonen, mijn woorden werden ook echt gelezen. Eerst weliswaar door familie en vrienden, maar het was fijn om te weten dat überhaupt iemand geïnteresseerd is in mijn woorden. Voor ongeveer een jaar lang had ik het bloggen op een laag pitje staan. Ik schreef wat, postte het, en deed er verder niks mee. Nog werd mijn post door ongeveer 11 mensen gelezen en ik was er gek op!

Mijn blog begon te groeien toen ik actief bezig was met social media. Ik maakte eerst een Facebook pagina aan, die tot op de dag van vandaag nog steeds niet meer dan 181 vind-ik-leuks heeft (wees niet bang om deze pagina te liken, je zal me er namelijk erg mee steunen). Maar dat zorgde er wel voor dat mensen wisten wanneer er een blog online kwam. Sinds dit jaar (2018) ben ik ook begonnen met het bijhouden van Instagram. Ik zet dan in mijn eigen story een verwijzing naar mijn blog en BOEM, mijn blog groeide enorm. En veel volgers op Instagram had ik niet, dus daar lag voor mij nog een grote kans. Ik hield me daarom de afgelopen maanden iets meer bezig met posten op mijn insta-account en dat zag ik terug in het aantal lezers.

 

 

Ik blijf doorgaan!

Hoe groot mijn blog ook mag worden, ik wil mijn blog nog steeds houden voor wat hij is; mijn eigen plekje voor mijn online braindump. Daarom geef ik jullie vandaag even aan wat in mijn hoofd speelt. Ik ben trots op mezelf en dat mag soms best wel even gezegd worden. Ik ben me zoveel meer gaan verdiepen in het worden van een succesvolle blogger, en weet nu bijna alle ins-&-outs van het wereldje. Als je vragen hebt, ben ik ook altijd hier om te helpen! Nu is aan mij nog de taak om al mijn kennis toe te passen. Jullie gaan nog zoveel meer van mij zien, wacht maar af! Beginnend met deze blog, waar ik over mijzelf praat. Blogs over ‘mij’ worden namelijk erg goed gelezen!

Laatst las ik een blog van iemand die na 5 jaar pas succesvol werd, dus ik ben op weg! Bloggen geeft me nog steeds zoveel lol en ik leer er zoveel mee. Echt geen spijt dat ik hieraan ben begonnen. En ja, er zijn momenten dat ik er even geen zin in heb, wanneer ik het druk heb of wanneer er geen inspiratie heb. Maar doorgaan in tijden waarin het tegenzit, maakt je alleen maar sterker! Ik kan niet wachten tot deze zomer, aangezien dat altijd de ‘drukste’ blogmaanden voor mij zijn, in verband met alle festivals. Kort geleden heb ik een nieuwe camera aangeschaft, dus mijn beeldmateriaal gaat er super mooi uitzien (al zeg ik het zelf). Een maandje terug hebben jullie ook al mijn tweede samenwerking kunnen zien (dit was mijn eerste)!

Ik krijg altijd de vraag; “Hoe gaat het met je blog?”, dus bij deze: GOED! ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge