Follow:
Feestjes Vlog

Amsterdam Open Air Vlog 2018


Afgelopen weekend was ik bij Amsterdam Open Air! Ik had een weekender gekregen in ruil voor wat vrijwilligerswerk bij het decoreren van het festivalterrein. Het was het zeker waard! Ik heb van AOA 2018 net zoveel genoten als vorig jaar en het jaar daarvoor!

Lees ook mijn artikel (met meer diepgang) over Amsterdam Open Air op Festival Lovers!

Opbouwen

Een vriend van mij werkt bij ID&T (organisatie van AOA). Hierdoor helpt hij altijd met het opbouwen van het festival. Deze keer had hij nog meer vrijwilligers nodig om het festivalterrein te decoreren. We moesten van 9:00 tot 18:00 helpen. We hebben heel wat dingen geschilderd (quotes, teksten en vogels), het welbekende AOA logo ingewikkeld met kippengaas (zodat er bloemetjes in konden) en slingers gescheurd. Het waren niet de moeilijkste taken, maar het was wel leuk om al van te voren aanwezig te zijn op het festivalterrein. Je kon het festival echt tot stand zien komen. Na het opbouwen werden we beloond met een gastenlijstplekje en zijn we heerlijk pizza gaan eten!

Beoordeling

Sfeer: 5

Locatie: 7

Muziek: 6

Aankleding: 10
Activiteiten: 9

Menu: 8,5

Wachtrijen: 5

Prijs kaartje: 5

Meer informatie over het festival vind je op de website. 

Amsterdam Open Air beoordeel ik met een heuse 6,9! ♥ 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge