Follow:
Feestjes Vlog

Amsterdam Open Air 2017 vlog

Amsterdam Open Air vlog aftermovie 2017 Thumbnail


Afgelopen pinksterweekend vond Amsterdam Open Air weer plaats in het Gaasperpark. Vorig jaar was ik er al op zondag en dit jaar ging ik zaterdag! Het was geweldig en dat is ook in mijn vlog terug te zien!

Amsterdam Open Air

Veel mensen kijken uit naar dit mooie feestje. Samen met veel grote namen organiseren MTV en Club Air  dit festival, waar stages zijn van o.a. STRAF_WERK, GirlsLoveDJs en Happy Feelings. Dit jaar was de 7e editie. Vorig jaar vond ik het festival aan de commerciële kant, het was belangrijker dat je er geweest was, dan hoe leuk het festival daadwerkelijk was. Dit jaar was dat veel minder zo. Mensen waren veel meer zichzelf en het ging niet allemaal om het plaatje van buiten. De stages zagen er goed uit, maar de muziek was beter!

Sfeer

De sfeer was erg fijn dit jaar. Er waren minder gevechten. Het lekkere weer zorgde misschien ook voor een lach op iedereens gezicht. Vorig jaar vond ik het een beetje angstaanjagend hoe erg er naar je uiterlijk gekeken werd op Amsterdam Open Air. Het was toen echt een wedstrijdje wie er het beste uit zag. Dit jaar was het gelukkig veel minder zo. Mensen konden zichzelf zijn, lekker dansen en losgaan. Een enkeling gaf je een beoordelende blik, maar meer ook niet.

Eten en drinken

Het eten was dit jaar redelijk simpel. Ik koos voor een pitabroodje met falafel, dat was een grote fout. Het broodje was echt niet goed klaargemaakt en dat was jammer. Ik had liever weer voor mijn standaard keuze gegaan: Pizza of patat.

Het drinken was best goed geregeld. Je kon bijvoorbeeld cocktails en sterke drank halen. De vele keuze kwam waarschijnlijk door de sponsoren (lipton, jack daniels, desperados etc). Er was ook weer Jillz, voor een half muntje meer dan bier. Festivals die Jillz schenken vind ik altijd echt top, maar het is jammer dat het duurder is dan Bier.

Muntjes

De muntjes waren 2,90 per stuk, dat is dus echt super duur. Mijn simpele pita broodje kostte al snel 7,25, wat ik erg duur vind. Het eten en drinken kostte meer dan op andere festivals, helaas. Maar ik vond het festival mijn geld wel waard!

Muziek

De Happy Feelings stage aan het water was mijn persoonlijke favoriet. Ik stond ook veel bij de Mainstage, omdat dat een centraal verzamelpunt was van mijn vrienden. De Mainstage had rond 20:00 heel erg slechte muziek, maar sloot wel redelijk goed af. Ik miste nog een beetje vuurwerk.

 

GIRLS LOVE DJS
Bizzey
Dirtcaps
DOLF
Ferreck Dawn
Girls Love DJs
LIVE: Rico & Sticks
LIVE: Ronnie Flex
LIVE: Sam Feldt
Trobi
Weslo

✧ STRAF_WERK
ANOTR
Chris Stussy
Eats Everything (UK)
Kerri Chandler (US)
Prunk
Sidney Charles (DE)
Solardo (UK)

WEITER
&ME (DE)
Gabriel Ananda (DE)
Michael Mayer (DE)
Mohn
Moonwalk (IT)
Olivier Weiter
LIVE: Reinier Zonneveld

FORMAT
Jeroen Search
Juan Sanchez
Kobosil (DE)
ROD
LIVE: Shifted (UK)
Shlømo (FR)
Sinfol
LIVE: Surgeon &
Lady Starlight (UK)

HAPPY FEELINGS
Dylan Lucky
Guy Gravier
Joost van Bellen
Mikey Biemans
The Happy Feelings
Todd Terry (US)
Tommy Theo

44BASS
Benny Rodrigues B2B Wouter S.
Chris Lorenzo (UK)
Low Steppa (UK)
Rachel Green
Samuel Deep
Shadow Child (UK)
TQD (Royal-T & DJ Q
& Flava D) (UK)

SELECTED BY ELIAS MAZIAN
Beesmunt Soundsystem
Elias Mazian
Mairo Nawaz
Woody
Zuen

MRS MOKUM
Emanuelle Vos
FS Green
JACKIE B2B Pokkoehontas
Mia More
Mitchel Kelly
Paquito Moniz
Raywell
Urvinho & Faya

ARABIC BY NIGHT
751
Abel Minnée B2B Jouko
Arabic by Night
Bossoyo
Boye B2B Roel de Boer

AFROLOSJES & FRIENDS ✧
A’s Academy Africa’s
Epic Sound
Afrolosjes
Rituals

Volgend jaar een weekender, wie gaat er mee? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge