Follow:
Lifestyle

Harder Leren met Rocketbrain?

Rocketbrain

De meeste van ons gaan de laatste periode van het schooljaar in, dat betekent nog even knallen en hard leren voor tentamens. Niet iedereen heeft daar de concentratie voor, want alle prikkels die met dit zomerse weer meekomen, kunnen voor veel afleiding zorgen! Om te voorkomen dat mijn motivatie wegvalt, probeerde ik Rocketbrain capsules uit; een natuurlijk supplement die ervoor zou moeten zorgen dat je langer geconcentreerd blijft! Je zou het een legale versie van Ritalin (een medicinale drug om je concentratie te verhogen) kunnen noemen.

Koop hier jouw Rocketbrain Capsules en gebruik code: IRIS20 met 20% Korting! 

Wat zijn deze Capsules?

Een voedingssupplement die je moet helpen met studeren. Het klinkt als een droom: ‘Wanneer het leren voor de zoveelste keer niet lukt, neem je een magisch pilletje, die ervoor zorgt dat het opeens wel lukt’. Studeren is niet altijd even makkelijk en dat weten wij studenten maar al te goed. Liters koffie drinken we weg en hier en daar komt een handeltje Ritalin voorbij. Rocketbrain heeft een betere en gezondere oplossing voor dit probleem! Zij hebben eerst, door het onderzoeken van de hersenen, gekeken wat nodig is voor een goede concentratie en motivatie voor leerwerk (en andere taken: zoals werken en sporten). Daarna hebben ze onderzocht welke natuurlijke producten de werking van de hersenen kunnen versterken. Deze 7 ingrediënten zijn samengevoegd in een blauw/witte capsule, die je 30 minuten voor het leren, moet innemen en ervoor moet zorgen dat je beter presteert!

De 7 ingrediënten zijn allemaal natuurlijke producten, zijn niet genetisch gemodificeerd, bevat geen soya, geen allergenen en geen gluten: Bacopa Monnieri (meer aandacht en een beter geheugen), Panax Ginseng (verbetert humeur en laat hersenen langer/beter doorwerken), Rhodiola Rosea (beter geheugen en laat hersenen langer/beter doorwerken), L-Theanine (vermindert stress en verhoogt focus), Cafeïne (verhoogd focus en energie), Ginkgo Biloba (vermindert stress en verhoogt tevredenheid + motivatie), Vitamine B6 (helpt de hersenen met het registreren van prikkels)

Rocketbrain in zijn werking

Voor het gebruik van deze ‘wonderpillen’ staan een paar voorwaarden tegenover: neem de pil op een lege maag, drink daarnaast geen cafeïne houdende producten en wees gezond. Je kan niet de dag na een heftig feestje met een enorme kater deze pil innemen en verwachten dat je concentratie opeens super goed is. Ik at in de vroege morgen een broodje, daarna ging ik me aankleden en klaarmaken. Ongeveer 1,5 uur na het eten nam ik twee pillen in. Dit is de ideale situatie om de pil te gebruiken. De ingredienten doen 2 tot 3 uur hun werk, dus na ongeveer 1,5 uur na het nemen van de eerste twee pillen, neem ik nog een laatste capsule in. Zo ben ik maximaal 5 uur lang in focus. Meer dan 3 pillen tegelijk innemen wordt niet aangeraden, en ook niet om meer dan 4 pillen in 24 uur te nemen. En na een dag leren, heb je ook een dag rust nodig, in verband met de hoeveelheid cafeïne die je binnenkrijgt.

Na 30 minuten begint de pil te werken. Je voelt je meer energiek en meer gefocust. Ik merk dat ik in een korte tijd, mijn taken heel snel uitvoer. Hoe sneller hoe beter, denkt mijn brein. Mijn reactievermogen is ook erg goed, als ik iets omstoot, weet ik het gelijk op te vangen. Ondanks het feit dat ik heel veel wil doen, heb ik weinig stress. Ik wil de taken die ik heb super graag uitvoeren en dat is op dat moment het enige wat ik wil. Wel merk ik, dat ik nog steeds afgeleid kan worden. Als ik me tijden het leren bedenk: “ik wil online shoppen“, ga ik me daar opeens heel erg op focussen. Ik winkel dan super snel en gefocust online. Na een tijdje kan ik me wel weer aan mijn werk zetten, maar ik merk dat ik me maar op 1 ding per keer kan focussen (leren of online winkelen).

Tijdens het sporten ervaar ik wat meer motivatie. Je gaat niet harder sporten of zwaarder, maar hebt meer zin om de oefeningen uit te voeren. Dat is bij leren een beetje hetzelfde. Je wordt niet slimmer van de pil, maar je bent wel bereid om eindelijk aan je huiswerk te gaan. Tijdens mijn werk vind ik de pil ook heel fijn. Als het druk is, wordt ik niet afgeleid (omdat er weinig afleiding is) en kan ik goed onthouden waar ik mee bezig ben. Maar ik vind dat ik de pillen niet nodig heb tijdens sporten en werk, ze zijn vooral bedoelt voor het leren.

Conclusie

Rocketbrain werkt wel degelijk! De pillen zorgen ervoor dat je je heel goed kan focussen op een bepaald onderwerp. Je wilt graag je taken afmaken en als je dat gedaan hebt, voel je je goed! De pillen maken je niet slimmer of sterker, maar meer gemotiveerd! De pillen werken helaas veel minder, als ze niet in de juiste omstandigheden in zijn genomen, die verantwoordelijkheid ligt dus bij jou. In een zakje met capsules zitten 36 capsules en kost 14,95 (of minder met de kortingscode IRIS20)! Daar doe je dus ongeveer 12+ harde studeer dagen mee en gaat dus ongeveer 2 tentamenweken mee!

Hoe houden jullie je concentratie zo lang mogelijk vast? ♥

*Het product wat genoemd is in dit bericht, heb ik gratis toegestuurd gekregen om uit te proberen! Ik heb voor jullie een zo eerlijk mogelijk artikel geschreven. Let er op, dat de effecten van dit product bij iedereen anders kunnen zijn. Het kopen ervan is geheel op eigen Risico.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge