Follow:
Feestjes Vlog

Vrijland Festival op het strand? 2018

Vrijland Festival 2018 Bevrijdingsdag


Afgelopen weekend, tijdens Bevrijdingsdag, vond het Vrijland Festival plaatst bij Blijburg Aan Zee. Blijburg wordt ook wel het strand van Amsterdam genoemd. Ik was er nog nooit geweest, maar wat had deze locatie mijn verwachtingen overtroffen! De sfeer was heerlijk! In deze blog lees je mijn verdere beoordeling van het festival.Sfeer: 9

De sfeer zat er goed in! Het kwam misschien omdat het bevrijdingsdag was (de dag waarop iedereen viert dat we in een vrij land leven), want iedereen was in de feeststemming.

Locatie: 8

Het was zonnig, wat deze locatie nog beter maakte. Je kon op elk moment even chillen in de zon! Wel was het zand vervelend voor je haar en outfit, die bleven niet schoon. Ook had je gegarandeerd spierpijn, want in het zand dansen is best zwaar.

Muziek: 7

De muziek was een mengelmoesje van feel good muziek, disco, rap en techno. Heel gezellig en sfeervol! Niet de meest bekende artiesten traden op, maar dat maakte het feestje niet slechter. De volledige line-up vind je hier.

Aankleding: 6

Het feest was leuk aangekleed. De stages zagen er simpel maar gezellig uit. Ook hadden ze nagedacht over looproutes door het zand. De stages waren elk erg klein, knus en gezellig. Behalve de techno stage, die was in een donkere tent. Ook stond er met grote blauwe letters ‘Vrijland’ in het zand.

Activiteiten: 9

Je kon zoveel leuke dingen doen op Vrijland. Je had een stormbaan, hangmatten van de Tropical Hangout, schommels, een marktje, limbodansen, een draaimolen en nog veel meer!

Menu: 7

Er waren verschillende foodtrucks, waar je lekker eten kon halen. Er was een goed aanbod aan vegetarisch eten en vlees was er voor de liefhebbers ook te vinden. Wat opviel is dat er blikjes bier en flessen wijn gehaald konden worden! Super fijn! Waterflessen kostte ook maar 1 muntje.

Wachtrijen: 6

Bij de wc waren de rijen groot. In deze hitte dronken mensen veel en moesten ze ook meer plassen. Bij de bar vielen de rijen heel erg mee. Je was bijna gelijk aan de beurt.

Prijs kaartje: 6

Het kaartje kostte rond de 40 euro, wat ik best veel vond voor een festival die niet de meest bekende artiesten heeft. Maar de ervaring was zeker het geld waard!

Eindoordeel Vrijland: 7,25 ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge