Follow:
Fashion

Mijn favoriete online kledingwinkels

online kleding winkels

Online winkelen, ik ben er gek op! Het is gemakkelijk en je kan alle producten goed bekijken zonder omver te worden gelopen door andere winkelende mensen. Niet alle online winkels zijn even leuk. Daarom heb ik hier voor jullie mijn favoriete online kledingwinkels op een rijtje gezet!

Online kledingwinkels zijn echt een trend geworden! Ik shop dan ook veel liever online dan in een fysieke winkel. Je ziet zo alle producten (in winkels zie je de pareltjes nog wel eens over het hoofd) en heb je alle rust om deze te bekijken. Je betaald gemakkelijk online, meestal via iDeal of PayPal. Ook betaal je een beetje verzendkosten, maar die zijn al snel minder wanneer je boven een bepaald bedrag besteld! Binnen enkele dagen krijg je de producten binnen en kan je ze thuis passen. Wat je niet leuk vind kan je meestal gratis terugsturen.

Ik probeer ook altijd de winkel waar ik mijn kleding vandaan heb te taggen op Instagram, zo weten jullie altijd waar je de stukken die ik aan heb vandaan kan halen!

Missguided

Vrouwen – Prijzen: Redelijk – Kwaliteit: Redelijk/hoog – Verzending: €5

Missguided is een super bekend online merk. De kleding die je er bestelt gaat lang mee, maar het zijn meestal niet de mooiste stoffen. Toch ben ik altijd zeer tevreden over de producten! De kleding is altijd in de mode. Deze website kan je gewoon niet bekijken zonder iets in je winkelmandje te willen doen.

Pretty Little Thing

Vrouwen – Prijzen: Redelijk – Kwaliteit: Redelijk/hoog – Verzending: €5

Pretty Little Thing lijkt een beetje op Missguided, alleen hebben ze andere kleding. De stijl is een beetje hetzelfde. Ik vond dit merk via ASOS (waar slechts een klein deel van hun assortiment werd verkocht) en ben verliefd geworden. Festival kleding is hier ook goed te vinden.

Boohoo

Mannen/Vrouwen – Prijzen: Laag – Kwaliteit: Redelijk – Verzending: €6,99 of gratis bij besteding van 30 euro

Van Boohoo bestelde ik vroeger altijd veel. Het is echt kleding die maar 1 seizoen mee gaat: Fast Fashion, zoals je dat ook wel noemt. De naam van de site verklapt al een beetje hoe de stijl van de kleding is. Je kan hier veel festival kleding scoren voor een leuk prijsje.

ASOS

Mannen/Vrouwen – Prijzen: Laag tot hoog – Kwaliteit: Goed – Verzending: €4 of gratis bij besteding van 25 euro

ASOS is een soort warenhuis, maar dan online. Ze verkopen verschillende merken en hebben daarom ook een gevarieerde prijsklasse. Wat ook leuk is aan ASOS is dat ze ook een marketplace hebben, waar vintage winkeltjes hun items kunnen verkopen! (De verzendkosten kunnen daardoor hoger zijn)

JD of SIZE

Mannen/Vrouwen – Prijzen: aan de hoge kant – Kwaliteit: Goed – Verzending: €4 of gratis bij besteding van 60/70 euro

JD en SIZE lijken heel erg op elkaar, beide zijn sportwinkels en verkopen kleding (voornamelijk schoenen). Ze verkopen onder andere merken als Fila, Champion en Stussy. Deze merken zijn super goed, maar kunnen wel wat duurder zijn. Let daarom vooral op aanbiedingen! De merken die ze verkopen zijn namelijk slow fashion, wat betekent dat ze niet snel uit de mode raken.

Zaful of Romwe

Vrouwen – Prijzen: Laag – Kwaliteit: Laag/redelijk – Verzending: 7$ maar ook vaak gratis door aanbiedingen (duurt meestal 2 weken)

Zaful en Romwe zijn ook twee winkels die heel erg op elkaar lijken. Over Romwe heb ik al eens eerder een review geschreven. Het zijn winkels die gevestigd zijn China en daarom heel goedkoop kleding produceren (niet op de meest juiste manier). De kleding is niet van super goede kwaliteit, maar soms kan er een pareltje tussen zitten. Lees daarom goed de klant reviews door! Voor een paar euro heb je al een shirtje of bikini, die helemaal is de mode is en een vol seizoen mee kan gaan.

BEN-G

Mannen – Prijzen: aan de hoge kant – Kwaliteit: Goed – Verzending: €5

Ben-G is een skateshop uit Amsterdam. Ze verkopen niet alleen skateboards, maar ook merken als Thrasher, Stussy en HUF. De kleding is vooral bedoeld voor mannen, maar de t-shirts en hoodies die ze hebben kunnen makkelijk door meisjes gedragen worden.

Wat zijn jouw favoriete online winkels? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge