Follow:
Fashion

Outfit inspiratie! Welke kleding draag ik deze winter?

Aangezien Black Friday net is geweest en ik mijn hele kledingkast een update heb gegeven, dacht ik dat het leuk was om eens mijn stijlkeuzes met jullie te delen. Ik publiceer niet vaak fashion blogs, maar ik wordt wel vaak gevraagd via Instagram waar mijn kleding vandaan komt. Met deze blog hoop ik jullie wat inspiratie te kunnen geven om leuke outfits te kunnen maken komende winter! Brrr….

Truien

Een goede en lekkere trui kan niet ontbreken deze winter. Ik hou van gebreide truien en draag ze het liefst elke dag. Van wol ben ik niet zo’n fan, aangezien dat zo kan kriebelen. Leuk voor deze winter zijn gekleurde truien, om je kleding outfit wat op te vrolijken. Maar je kan ook nooit fout gaan met simpele witte, zwarte of gestreepte truien. Als ze maar lekker warm zijn. Met een leuke ruimvallende hoodie kom je ook al een heel eind, al merk ik dat de oversized hoodie trend al wel een beetje dood aan het bloeden is sinds vorige jaar, toch trek ik de stijl nog even door, omdat het zo lekker comfortabel is.

Het feestje van iris outfits winter outfit kleding kleren warm inspiratie truien
Zwarte zip trui: Na-Kd (meerdere kleuren). Witte V-neck trui: Na-Kd. Gestreepte trui: H&M (mannenafdeling). Oranje coltrui: Bershka/Asos. Bruine trui: Na-Kd. Big Dreamer Hoodie: H&M (mannenafdeling)

Topjes

Onder mijn truien draag ik meestal een simpel t-shirt of hemdje. Maar toch heb ik een paar topjes gehaald om mijn kledingkast aan te vullen. Ik ga de laatste tijd super veel uit of naar feestjes (huh ik? nee toch?) en daar draag ik geen warme kleding vanwege de hitte op zo’n feestlocatie.

Het feestje van iris outfits winter outfit kleding kleren warm inspiratie tops
Zwarte top met kant: H&M (meerdere kleuren). Witte crop top met pofmouwen: H&M.

Broeken

Ik heb dit seizoen een liefde ontwikkelt voor ruimvallende leren broeken, waarom? Omdat ze een simpele outfit zo lekker stoer kunnen maken – lekker pittig! Ook draag ik vaak boyfriend jeans, met of zonder gaten. Met een zwarte skinny jeans zit je altijd goed, die van mij kwam dit jaar van de Zara. Mijn witte boyfriend jeans heb ik ook nog best vaak aan de afgelopen tijd, terwijl mijn zwarte mom jeans (waar ik vorig zo jaar zo gek op was) dit jaar nog in de kast blijft hangen.

Tip: was je broeken op een lage temperatuur en stop ze vooral niet in de droger, zo gaan ze veel langer mee!

Het feestje van iris outfits winter outfit kleding kleren warm inspiratie broeken jeans
Rode leren broek: Na-Kd. Zwarte leren broek: Na-Kd. Witte mom-jeans: Na-Kd. Ripped jeans: Stradivarius. Geruite broek rood: Stradivarius.

Jassen

Vroeger was ik verslaafd aan het kopen van broeken, maar dit is sinds vorig jaar omgeslagen naar het kopen van jassen. Ik heb meer jassen dan mijn kapstok aankan en ben ook altijd op zoek naar nieuwe pareltjes om mijn collectie mee aan te vullen. Ik heb welgeteld 11 jassen, eentje voor elke outfit! De nep bontjas en de puffer-jack zijn dit jaar mijn overduidelijke favorieten.

Het feestje van iris outfits winter outfit kleding kleren warm inspiratie jassen jacks
Zwarte boxy pufferjack: H&M (meerdere kleuren). Zwarte bontjas: Zara. Zwarte leren jas lang: Bershka. Teddy coat rust: New Look/Asos.

Tassen & Accessoires

Het is me nog nooit gelukt om een leuke gekleurde tas te kopen, terwijl ik droom van een nude tas of een tas met rood slangenleer. Ik geniet daarom nog even van mijn zwarte tassen! Met riemen is dit hetzelfde verhaal. Ik heb al bijna een jaar dezelfde zwarte riem (met eyelets) van de Pull & Bear. Ook heb ik een zilveren ketting riem van de Stradivarius, die ik af en toe ook eens draag.

Het feestje van iris outfits winter outfit kleding kleren warm inspiratie tassen riems
Tas met lakcoating: H&M. Zwarte handtas: AliExpress. Leren riem met eyelets: Pull&Bear. Ketting riem zilver: Stradivarius.

Schoenen

Als je inspiratie nodig hebt voor het kopen van schoenen, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik ben namelijk echt geen schoenen mens. Ik slechts 3 schoenen die ik echt vaak draag en die zijn allemaal zwart. Voor elke soort kleding gelegenheid heb ik 1 paar.

Het feestje van iris outfits winter outfit kleding kleren warm inspiratie schoenen sneakers hakken laarzen
1460 Smooth leather boots: Dr Martens. Airmax 95 zwart: Nike. Leren enkellaarsjes zwart: Asos.

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Roxanne van Grootel

  Vind het altijd zo leuk om je blogs te lezen en je video’s te bekijken, je bent echt een inspiratie!! ❤️ Superleuke kleding ook weer, misschien nog een tip trouwens voor een nieuw paar schoenen: Buffalo’s. Zijn echte festivalschoenen en kun je leuk combineren bij alles (ik draag namelijk zelf ook altijd m’n docs maar ga binnenkort Buffalo’s halen). Ik kijk uit naar je andere blogs en videos, kusjesss 🦋

  16 december 2019 at 09:22
  • Reply Iris

   Ahh lieverd!! Zo leuk om te horen! Ik ga eens naar die schoenen kijken, zien er tof uit! 😱❤️

   16 december 2019 at 22:13
 • Reply 𝙴𝚕𝚒𝚜𝚊❣︎

  Zo leuk die outfits ! Je hebt me echt geïnspireerd ✨ ook gekocht en zo’n leuke blogs 🥰

  15 december 2021 at 14:50
 • Reply Bedrukken

  Ik merk dat je best kieskeurig bent. Alhoewel je enorm leuke kleren hebt meis! Ik laat mijn kleren meestal eerst bedrukken voor ik ze draag. Thx voor de foto’s.

  Groetjes,
  Anne

  22 oktober 2023 at 17:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge