Follow:
Fashion

Nieuwe gouden sieraden & CLUSE La Tétragone Horloge

CLUSE La Tétragone Horloge gouden sieraden ketting oorbellen goud

Ik wilde al een tijdje een setje gouden sieraden hebben. Eerst droeg ik namelijk altijd zilver, maar ik vond het ook wel fijn als ik eens kon afwisselen. Voor mijn verjaardag kreeg ik toen gouden sieraden. In deze blog kan je lezen hoe ik mijn gouden sieraden combineer met mijn nieuwe horloge: de CLUSE La Tétragone Watch.

Mijn nieuwe gouden sieraden

Ik droeg altijd eigenlijk zilveren sieraden. Alles was van echt zilver, dus ik droeg deze dagelijks. Ik sliep met mijn sieraden en ging er ook mee onder de douche. Maar telkens als ik nieuwe spullen ging kopen, zoals een tas of riem, wilde ik dat de deze matchte met mijn sieraden en dat kon niet altijd, omdat de riem dan bijvoorbeeld een gouden gesp had. Daarom wilde ik al een tijdje gouden sieraden. Mijn oren kunnen helaas niet tegen nep goud of zilver, dus moest ik ook gelijk een hele set gouden sieraden kopen. En je begrijpt misschien wel dat ik dat uitstelde, tot ik genoeg geld had, want een hele set gouden sieraden is niet goedkoop.

Tot mijn verbazing kreeg ik een hele set voor mijn 21ste verjaardag. Natuurlijk was ik er super blij mee! Nu kan ik mijn gouden en zilveren sieraden afwisselen op basis van mijn outfit. Ik heb nu 3 paar oorbellen voor in mijn 3 gaatjes en 2 kettingen, die met elkaar te combineren zijn of apart gedragen kunnen worden. In eerste gaatje heb ik een ringetje met een hangertje van Anna+Nina. In mijn tweede gaatje een stekertje met een ketting die weer aan de sluiting vast zit, van Anna+Nina ook. Mijn derde gaatje heeft nu een klein goud sterretje, waar ik ook comfortabel mee kan slapen, van Pernille Corydon. Mijn twee kettingen zijn van Orelia. De eerste ketting heeft meerdere kleine rondjes/coins als hangertjes en de ander is met een gelukshandje (die ik ook heb in het zilver).

CLUSE La Tétragone Horloge

CLUSE is een horloge & juwelen merk uit Amsterdam. De opvallende minimalistische stijl is typerend voor het merk, afgeleid van de franse stijl. CLUSE is gemaakt voor alle vrouwen en daarom ook een sterk en feministisch merk. Elk horloge van CLUSE komt met een verwisselbaar bandje, zodat je de bandjes kan matchen aan je persoonlijke stijl.

Ik heb al een eerder een horloge van CLUSE gehad, maar deze had helaas een zilveren behuizing, die niet meer paste bij mijn nieuwe gouden sieraden. Ik koos voor de CLUSE La Tétragone, omdat ik het vierkante klokje erg mooi vond. Het klokje zelf is van goud, zowel binnen als buiten en het bandje wat ik erbij koos is zwart (maar deze is dus verwisselbaar). Ik wil graag ook nog een goud bandje kopen, zodat ik kan afwisselen. De bandjes zijn namelijk enorm makkelijk om te wisselen, daar is geen moeite voor nodig! Ik draag de horloge bij elke gelegenheid, in combinatie met een zwarte riem met gouden gesp. Ik hoop binnenkort ook nog een gouden armband en ring te kunnen kopen van CLUSE, zodat ik mijn gouden look kan afmaken!

Wat is jouw favoriete sieraden merk? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge