Follow:
Fashion Feestjes

Festival outfits bestellen, waar doe je dat?

Festival shop festival kleding festival outfit dutch

Het festival seizoen is inmiddels al begonnen en daarom geef ik jullie mijn favoriete websites om te shoppen voor festival outfits. Ik bestel mijn kleding graag online, omdat het makkelijk is en ik daar unieke items kan scoren. Ik vind het vreselijk om iemand tegen te komen die dezelfde outfit heeft als mij, dus ik zoek altijd goed naar iets wat volledig ‘mij’ uitstraalt (en ook nog eens comfortabel is). In deze blog vertel ik jullie waar ik op zoek ga naar mijn outfits en laat ik zien welke items ik superleuk vind voor komend festivalseizoen 2019!

ASOS

Voor mannen en vrouwen – Studenten krijgen korting – Verzending: meestal gratis, 4 dagen.

De meeste mensen kennen ASOS wel, een soort webshop-warenhuis. Ze verkopen er veel geselecteerde items van verschillende merken. Als je iets specifieks zoekt, is de kant groot dat ASOS het in huis heeft. ASOS heeft een categorie ‘festival’, waar veel unieke festival items te vinden zijn. Maar ook in de normale shop van ASOS zijn super veel leuke spullen te vinden.

NASTYGAL

Alleen voor vrouwen – Vaak 50% korting – Verzending: 8 euro, 8 dagen

Een website die vele misschien kennen van de serie Girl Boss. Nastygal bestaat echt en ze hebben een superleuke festival afdeling! Denk aan dingen met glitters, korte broekjes & nog veel meer.

PRETTY LITTLE THING

Alleen voor vrouwen – Vaak kortingcode’s op de site te vinden – Verzending: 10 euro, 5-10 dagen

De webshop van Pretty Little Thing heeft super veel unieke kleding items. Ze zijn wat uitbundiger dan de meeste merken die ik ken, maar dat maakt Pretty Little Thing zo uniek! Het merk komt helaas wel uit Australië, dus terugsturen is wat moeilijk. Ook vind ik niet altijd dat de kwaliteit even goed is van deze kleding, maar de meeste van deze opvallende items draag je toch maar een enkele keer naar een festival.

PRINCESS POLLY

Alleen voor vrouwen – Kortingscode’s via Influencers – Verzending: 30 euro, 3-7 dagen

LET OP: momenteel zijn de verzendkosten naar Nederland extreem hoog om naar Nederland te laten verzenden. Princess Polly heb ik altijd al bewondert. Deze webshop is een combinatie van eigen merk en kleding van bekende merken (net als NA-KD). Helaas zijn de verzendkosten zo duur, dat ik er nog nooit iets heb gekocht, maar ik zou het super graag een keertje willen!

ANDERE WEBSITES

Bovenstaande zijn mijn favorieten, maar er zijn natuurlijk nog veel meer websites waar je leuke festival kleding kan bestellen. De volgende merken kende je misschien al: H&M, Bershka, Loavies, Boohoo, Missguided, Dollskill. Ik hoop dat jullie met deze tips een leuke outfit kunnen scoren! Als je hulp nodig hebt mag je altijd een reactie achterlaten of een persoonlijk berichtje sturen via de contactpagina! Ik vind het namelijk super leuk om jullie festival outfits terug te zien of te helpen bij het zoeken. ♥

 

 

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply E-kortingscode

  Hey Hey, thanks voor de tips. Sommige bovenstaande websites kende ik nog niet! Ik vind het altijd erg lastig om kleding aan te schaffen voor feestjes. Ik heb zoveel feestjes en wil altijd een nieuwe outfit aan. Dit loopt nog wel eens hoog op in de kosten. Zelf gebruik ik nog wel eens kortingscodes. Is ook wel een handige tip!
  Groet,
  Anne

  10 juli 2019 at 14:17
 • Reply Back to Black

  Wat een gave blog! Voor dit festivalseizoen probeer ik altijd voor elk festival een andere outfit te vinden. Toch merk ik dat ik vaak op dezelfde stijl terugval. Meestal draag ik basic zwarte kleding, zoals jurkjes of t-shirts, en combineer ik dat met opvallende en stijlvolle items. Ik kende zelf Princess Polly nog niet dus die website ga ik ook zeker even bekijken. Al is het alleen maar voor inspiratie!

  Groetjes Carla

  18 juli 2019 at 14:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge