Follow:
Personal

Ontmoet Supernova: de bruisbal cocktail!

Supernova experience Iris Bruisballen cocktail Nova fizzer

De mensen die mijn Instagram account (@irishuijkman) in de gaten houden, hebben misschien gemerkt dat ik de laatste tijd niet meer zo aanwezig ben. Ik ben namelijk super druk bezig met mijn minor ondernemerschap. Tijdens deze minor van mijn studie, ben ik een eigen bedrijf opgestart, samen met nog drie andere topstudenten! In deze blog wil ik jullie alles vertellen over mijn bedrijf: Supernova Experience, de bruisbal cocktail voor in je mixdrankje.

Wat!? Bruisbal cocktail?

Je leest het goed! Een cocktail in de vorm van een bruisbal. Niet voor in je bad, maar voor in je drankje. Onze bruisbal is zo ontwikkeld, dat hij drinkbaar is, dus je kan jezelf er ook niet mee wassen. De bedoeling is dat je een transparante sterke drank naar keuze in je glas doet, samen met water (met of zonder bubbels). Daarbij gooi je de bruisbal cocktail, genaamd Nova, in het glas! De bruisbal zal prachtig oplossen in geur, kleur en smaak: zo wordt de cocktail gevormd. Een unieke ervaring, die super snel en gemakkelijk gecreëerd is!

We zijn nog druk bezig met de ontwikkeling van onze bal, omdat de receptuur nog niet af is, maar ik wilde jullie alvast even verklappen waar ik mee bezig ben! Er komen drie smaken Nova’s, dus je hebt genoeg keuze uit verschillende smaken cocktails. Helaas is de website van Supernova (per 23 mei 2019) nog niet helemaal af en werkzaam, maar neem alvast gerust een kijkje! We hopen volgende maand met de verkoop te beginnen. Vanaf het moment dat we lanceren, is de bal voor een beperkte tijd te koop via de website! Dus, zoek je nog een leuk cadeautje voor een vriend/vriendin, of wil je graag zelf de bruisbal cocktail uitproberen? Houdt dan onze Instagram in de gaten!

Het merk: Supernova

Omdat Supernova niet alleen een bruisbal cocktail is, wil ik jullie wat meer vertellen over ons merk. De bedoeling is namelijk dat we aan luxe exclusieve bars ons product gaan verkopen. In deze bars hebben ze de basisingrediënten voor de cocktail al: sterke drank en vocht (water). De ingrediënten die in onze bruisbal zitten, geeft een simpel drankje de smaak van een goede cocktail. Door een droog product te leveren, hoeven we geen vocht te transporteren en zijn we dus een stukje beter voor het milieu. Ook kan een Supernova in de bar snel worden uitgeserveerd, aangezien er geen cocktail geshaket hoeft te worden! En kan deze cocktail door elk barpersoneel gemaakt worden, omdat er geen ervaring nodig is in het maken van cocktails. Dit maakt onze bal uniek, snel, gemakkelijk en altijd dezelfde goede kwaliteit.

Maar wat betekent Supernova voor de consument? Wanneer je ervoor kiest om een Supernova te drinken, in plaats van een gewone cocktail, heb je al gekozen om eventjes ‘anders’ te zijn. En eventjes ‘anders’ zijn of buiten het pad te lopen, is precies wat we willen aanmoedigen bij Supernova. Het leven is al saai genoeg, dus daarom zoeken we graag de uitdaging op. Via onze social media proberen we iedereen aan te moedigen het meeste uit het leven te halen, door gekke, leuke en avontuurlijke dingen te doen. Wees buitengewoon, met Supernova! Want onze cocktail is niet alleen een drankje die je zelf maakt, het is de keuze om anders te zijn.

Minor Ondernemerschap

Ik besloot in mijn 3e jaar van mijn opleiding een minor Ondernemerschap te volgen. Aangezien ik ook met mijn blog bezig ben, en nog wel wat tips nodig had over het beginnen van mijn eigen bedrijf. Het was de bedoeling dat ik zelf een groepje vormde tijdens deze minor en met dit groepje een onderneming zou gaan starten. Ik wilde eerst een festivalorganisatie starten, maar dat was in 5 maanden (de duur van de minor) niet heel erg haalbaar. Daarom sloot ik me aan bij het idee van Koen (onze bartender en bedrijfskundige) die het idee had om cocktails te maken in poedervorm. Samen met Nienke (onze branding queen) en Thijs (onze product designer) hebben we dit idee weten te realiseren in de vorm van een bruisbal! We zijn 24/7 bezig met onze onderneming en hebben daarnaast nog school en werk. Druk, kan je ons dus wel noemen. Wil je ons helpen onze minor te halen? Volg ons dan op Instagram, want we hebben 500 volgers nodig aan het eind van Juli 2019.

Wil je meer weten over mij en mijn onderneming? Ik ben recent ook geïnterviewd door Knappe Koppen (een website waar je enorm leuke stages en bijbaantjes kan vinden), lees daarom ook het interview op de website!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge