Follow:
Bucketlist

Het ‘echte’ feestje van Iris

logo festival het echte feestje van iris

Eindelijk een nieuw onderwerp in mijn bucketlist. Het is niet dat ik het vergeten ben, maar tot voor kort had ik nog geen dingen in het leven die ik graag nog eens wilde doen. Ik wil namelijk graag een keer een echt feestje organiseren!

Oké, de naam van mijn blog is het feestje van Iris. Wat een soort combinatie moest zijn met: het leven is een feestje, en het leven van iris. En toevallig vind ik het ook nog eens super leuk om naar feestjes te gaan. Maar wat als ‘het feestje van Iris’ nou een echt feestje zou worden. Ja ik weet het, het klinkt nog best onrealistisch. Festivals als Awakenings, Mystic Garden en Thuishaven waren toch ook ooit maar een idee? Gewoon het echte feestje van Iris.

Stel je eens voor, ik zou Benny Rodrigues en Jeff Mills vragen om te draaien. En misschien nog Flume of Louis the Child, als ik ze zo ver krijg. Aan de stage of dj-booth zou ik al mijn creativiteit kwijt kunnen. Volledig bedekt met bloemen of gouden snippers. En er is geen confetti, maar echte rozenblaadjes, of glitter (nog beter!).Er is ook een stage waar alleen maar jacuzzi’s zijn, dus neem je zwemkleding mee, of niet. En er is ook een chill stage waarbij rustige muziek wordt gedraaid en je weer even lekker tot rust kan komen in een hangmat of gigantische zitzak. Er zullen op mijn feestje wel genoeg plekken zijn om te zitten, in tegenstelling tot vele andere feesten.

tekening discobalEr wordt niks anders geschonken dan overheerlijke bier en wijn, dat niet gemengd wordt met water. Je kan ook een cocktail-emmer kopen en die delen met al je nieuwe vrienden. Er worden geen raketjes verkocht, want dat is echt te mainstream. Ik verkoop gewoon iets veel beters: sorbetijs. In het midden van het feestje kan je ook heel lekker eten halen. Tuurlijk kan je voor het gemak voor een patatje gaan met een (let op!) biologische hamburger, maar wat dacht je van sushi?

Er zijn ook allemaal leuke kraampjes waar kleine leuke merkjes hun kleding, sieraden, tassen en brillen kunnen verkopen. Het feestje van Iris heeft helaas nog geen merchandise, maar tegen die tijd kun je hier een caleidoscoop bril en een Toroflux kopen! Niet te vergeten, je kan jezelf ook laten schminken of laten glitteren. En je kan je vriendje ondertussen een cursus masseren tijdens het dansen laten volgen, zodat je niet met rugpijn naar huis hoeft!

Oeps sorry! Ik laat me weer even meeslepen. Het lijkt me gewoon zo vet om het perfecte feestje te geven! Nog even wachten, ooit gebeurt het misschien, of moet ik alvast een crowdfunding beginnen?

Iedereen is welkom! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge