Follow:
Bucketlist

Bucketlist: Australië

Bucketlist. Ik weet nog niet zo goed wat ik wil met mijn toekomst. Ik ga eerst maar eens mijn opleiding volgen, waar ik ontzettend veel zin in heb. Maar ik wil ook nog zo graag eens naar Australië toe! Zo’n geweldig land, wat houdt mij tegen? 

Australiëockert2-740x493

De meeste van mijn favoriete Youtubers en Bloggers komen uit Australië, zo kan ik stiekem al een beetje van het land zien. Ze verkopen ook zo veel verschillende en andere producten in Australië, die zijn heel moeilijk hier in Nederland te krijgen. Ik heb het dan over kleding en ook beautyproducten! Bondi Sands is een beauty merk dat uit Australië komt en ik nog eens erg graag wil uitproberen. Ook kan ik niet wachten tot ik meer van de Australische mode kan kopen! Ik ben bijvoorbeeld echt verliefd op de kleding van Princess Polly. In Australië hebben ze ook de leukste festivals met allemaal Indie muziek. De festivals zijn daar ook heel anders dan in Nederland. Er wordt veel meer kunst getoond en de mensen die er rondlopen zijn ook allemaal kleine kunstwerkjes. Meestal ben ik maar de enige die het liefst mijn gezicht vol gooit met glitters, maar in Australië zijn ze zelfs nog erger. De cultuur daar is zo anders dan in Nederland. Er zijn festivals zoals Splendour in the GrassGroovin the mooMaroochy Music & Arts Festival ben nog veel meer! Nog niet te beginnen over het landschap, daar is over te lezen op deze blog!

Zoveel redenen waarom Australië op mijn bucketlist staat, maar meer ga ik er niet over vertellen. Ik moet er maar gewoon eens heen gaan!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge