Follow:
Lifestyle Review

Caleidoscoop bril review

Kort geleden heb ik jullie in het bericht over mijn favorieten van maart een review beloofd van mijn caleidoscoop bril. Deze bril heeft glazen alsof je door een caleidoscoop kijkt. Als kind had ik altijd ergens zo’n klein kokertje liggen, waar als je dan aan ging draaien er mooie vormpjes tevoorschijn kwamen! Dit gekke kokertje heet eigenlijk een caleidoscoop en daar is deze geweldige bril op gebaseerd! Ik heb zelfs een filmpje voor jullie, kijken dus!

Waarom?

Al sinds dat ik naar festivals ga, ben ik al helemaal gek van festival gadgets. Gekke brillen en vingerlichtjes, ik ben er dol op! Ik wil altijd iets speciaals mee hebben. Toen ik online de caleidoscoop bril tegen kwam was ik verkocht! Ik kon niet wachten om er een te kopen, al was helaas de eerste site die ik tegen kwam aan de dure kant ( bijna €80, -). H0les en Future Eyes, maar dat zouden dan de ‘merk’ caleidoscoop brillen moeten zijn. Ik baalde heel erg en heb die brillen toen achter me gelaten.

Vorige maand werd ik opeens weer herinnerd aan deze leuke brillen! Ik begon verder te zoeken. Waarom zijn deze brillen zo duur? Ik kwam veel meer te weten over de brillen en hun verkopers. Plots, kwam ik een Nederlandse site tegen, namelijk Freakyglasses. En opeens nog veel meer Nederlandse sites die deze brillen aanboden, ze waren goed verstopt op het internet. Ik ging voor de eerste site en kocht deze bril voor toen €29,95! Freakyglasses biedt super goede service, dus twijfel niet om hier je bril te halen!

Zo blij als een kind was ik toen hij eindelijk binnen was! De rest van de dag zag je mij niet meer zonder die bril. Alles waar je naar kijkt wordt leuk met deze bril, zelfs de muur. Ik weet zeker dat dit mijn best uitgegeven euro’s ooit zijn. Niet dat de bril zo nuttig zou moeten zijn, want typen en lopen met deze bril op gaat niet zo goed. Ik raad jullie ook zeker aan om op één plek te gaan staan of zitten, en al helemaal niet te gaan autorijden! Door deze bril wordt ik helemaal meegenomen in mijn zicht. Herhalende vormen en een spiegelachtig zicht, het normale lijkt opeens veel minder interessant.

De Bril zelf

Het frame van de bril is gemaakt van plastic, in mijn geval doorzichtig. De glazen zijn natuurlijk van glas. De glazen zijn echter ook heel dik, omdat ze in een vorm zijn gesneden. Dit maakt de bril ook erg zwaar, niet iets wat je de halve dag op je hoofd wil hebben. Ik weet ook zeker dat als je deze bril aan je kraag zult hangen, deze een aantal centimeters lager uit zal gaan komen. De bril blijft door zijn gewicht ook niet heel lang op je neus zitten, maar dat is niet heel erg storend. Want wanneer je met iemand praat of een paar stappen loopt doe je hem toch al gauw weer af! Naast het feit dat dit echt de leukste bril ooit gemaakt is, vind ik dat er wat beter nagedacht kon worden over de uitvoering. Misschien zouden bril kussentjes het verschil maken?

 

Weten jullie nog meer leuke festival gadgets?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge