Follow:
Personal

Over Mij

over Iris huijkman

Mijn blog bestaat alweer bijna een maand! Sinds die tijd staat er nog weinig op de pagina over mij. Ik heb meer aandacht gehad voor het schrijven van blog posts, dan over mijzelf vertellen. Misschien is het voor jullie ook wel eens leuk om te lezen over de persoon achter al deze teksten! Laten we elkaar leren kennen?

image2 (2)Dit ben ik!

Mijn naam is Iris Huijkman en ik ben 18 jaar. Ik woon in een dorpje Kudelstaart, wat bij Aalsmeer hoort. Aalsmeer zal je misschien wel kennen door de bloemenveiling. Ik woon er al sinds ik geboren werd. Ik ben wel een keer verhuisd in de gemeente zelf, toen mijn ouders gingen scheiden. Ik werk 30 minuutjes reizen van mijn huis namelijk in Hoofddorp bij de Bagels en Beans!

image4Mijn blog

Ik ben altijd al een creatief persoon geweest. Van kennissen hoorde ik dan ook vaak dat ik daar wat mee moest doen. Ik heb alleen nooit echt geweten hoe ik me hierin kon uiten, want ik vind zoveel dingen leuk. Totdat ik op het geweldige idee gebracht werd om een blog te beginnen. Ik kan nu namelijk over alle dingen schrijven die ik leuk vind! Ik deel graag mijn ideeën met jullie en hoop dat ik jullie hierdoor ook wat inspiratie kan geven.
Omdat ik me graag uit, ga ik graag naar feestjes en festivals. Eindelijk een dag waarop ik lekker los kan gaan met kleding en make-up! Ik heb dan ook altijd wel ergens glitter of een of andere nep tattoo zitten, wanneer het weer zover is. Het liefst zou ik elke weekend naar een festival gaan en jullie er alles over vertellen!

image (1)Opleiding 

Ik hoop volgend jaar een creatieve media opleiding te gaan doen op de hogeschool van Amsterdam. Ik heb namelijk afgelopen jaar mijn havo-diploma gehaald. Ik twijfelde heel erg over mijn studie en heb toen een tussenjaar genomen! Maar daar hebben jullie waarschijnlijk al over gelezen in mijn eerste blog post. Daarnaast staat in die post waarom ik deze naam heb gekozen voor mijn blog!

image7

 

Interesses

Ik weet eigenlijk niet of ik hobby’s heb, ik vind veel dingen erg leuk. Vroeger zat ik op voetbal, maar tegenwoordig fiets ik naar mijn werk om wat beweging te krijgen. Ik ben graag met mijn vrienden, want in alleen zijn ben ik niet heel goed. Ik hou ook heel erg van de zomer! Foto’s en filmpjes maken ben ik gek op. En alles wat me interesseert zoek ik op het internet en lees ik uren over. Ik ben een kattenmens, ook leuk om te weten natuurlijk.

Misschien kan ik beter vertellen wat ik minder leuk vind. Ik hou niet van regen. Ik vind het ook niet fijn om vlees te eten, dan gaan er nare gevoelens door me heen. Ook spaar ik liever geld dan dat ik het uitgeef, maar dat lukt meestal niet zo…image6

Dit was ik even in het kort. Veel meer over mij en mijn interesses zal in mijn blogs komen!

Wil je meer weten over mij? Laat gerust een reactie achter!

Of volg me op Instagram, Youtube of Soundcloud

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge