Follow:
Muziek

Muziek van 2016 op Shuffle

Mijn eerste Blog Challenge! Ik heb ongeveer 2,5 GB van mijn telefoon geheugen vol gezet met muziek. De liedjes waar ik vandaag over schrijf zijn de eerste 10 liedjes die voorbij kwamen toen ik op shuffle klikte. Niks beter dan muziek luisteren, op zo’n regenachtige Koningsdag als deze! Sommige liedjes staan al een aantal jaar op mijn telefoon, andere zijn iets nieuwer! Maar pas op, ik luister(de) best veel naar Deep House!

Bloom ( lane 8 remix ) – Odesza

Waarschijnlijk het eerste lied wat ik ooit gehoord heb van Odesza. Ik ben daarna helemaal gek van ze geworden! Ik kende bijna alle liedjes. Mijn vriend vertelde me ook dat ze live muziek speelde tijdens hun optredens. Dus toen we erachter kwamen dat ze in Nederland waren, hebben we kaarten kunnen bemachtigen.

 

Melody – Oliver Heldens

Oliver, wie kent hem niet? Dit liedje zit een beetje tussen Klassiek en Deep House in. Een van de vele liedjes die ik van deze DJ op mijn telefoon heb.

 

Violet Nights – Vato Gonzalez & Mucky

Ik word zo blij van dit deuntje, nog steeds. Ik krijg een soort van adrenaline kick als ik naar dit liedje luister en ik heb geen idee waarom. Misschien is dit gewoon mijn nummer? Het liedje gaat over de kleur zwart, best raar vergeleken de titel.

 

Sexy and I know it – Herr Vogel

Ik heb dit lied al bijna 2 jaar op mijn telefoon staan. Ik vind hem nog steeds heerlijk! Toen ik een beetje overstapte van top 40 muziek naar mijn eigen stijl, was dit een van de eerste liedjes die ik leuk vond. Het is een bewerking van LMFAO’s Sexy and I know it! Die moet je wel kennen.

 

Christine – Christine and the Queens

Op één, of andere manier dacht ik al dat dit liedje voorbij zou komen. Dit liedje komt namelijk altijd ergens voorbij, daarom heb ik hem ook maar op mijn telefoon gezet. Ik denk dat ik deze voor het eerst hoorde op mijn vakantie in Albufeira vorig jaar. Rens, een vriend van mij, had het lied op gezet. Ik wist echt niet hoe, maar mijn hele vriendengroep kende het lied ook bijna uit zijn hoofd terwijl het een Frans liedje is?

 

Over & Out – Nathan B-line & S1

Het liedje waarop ik mijn konijnendansje op ging doen. Verder vind ik dit liedje niet erg speciaal en luister er ook nooit naar.

 

Gabriel (compound One Remix) – Joe Goddard Feat. Valentina

Dit liedje was echt een hele tijd mijn lievelingslied. Niet zozeer om de inhoud, want ik versta er weinig van. Maar de stemmen zijn zo leuk bewerkt dat ik er graag naar luister. Voor zover ik het kan verstaan, gaat het liedje over de aartsengel Gabriël.

 

Blue Monday ( Fabio & Moon, Morten Granau Rmx) – New Order

Één van de weinig trance muziekjes die ik leuk vind. Deze moet je gewoon luisteren, dan snap je precies waarom ik hem op mijn telefoon heb gezet!

 

Birds Flying High – MÖWE

Ik houd zoveel van de tekst uit dit liedje. Meerdere artiesten hebben dit lied wel eens gezongen. Waaronder de band Muse, waar ik vroeger wel eens naar een concert van ben geweest. Ik herkende de tekst. De tekst is zo mooi met deze muziek erbij!

 

Never Be Like You – Flume Feat. Kai

Dit liedje staat net pas op mijn telefoon (namelijk pas sinds Maart)! Stiekem is dit het eerste liedje die ik hoorde van Flume. Sinds dat ik dit lied ken, luister ik alleen nog maar liedjes zoals dit ook al weet ik niet zo goed welke muziek genre dit zou moeten zijn.

 

Welk liedje is bij jou als eerst wanneer je op shuffle drukt? Fijne Koningsdag!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge