Follow:
Muziek

De beste techno nummers van 2020!

De beste techno nummers van 2020

2020, het jaar waarin alles veranderde en zo ook mijn muzieksmaak. Voorheen luisterde ik nog lieve/brave techno nummers, maar in 2020 zocht ik de rauwe/old school techno op. Zo schreef ik hier eerder dit jaar al een blog over. Benieuwd wat de beste techno nummers van 2020 waren? Lees dan verder!

2020 was hard, deze techno ook

Het afgelopen jaar hebben we helaas weinig mogen feesten. De hele wereld zat in een lockdown en dat had ook invloed op onze muzieksmaak. We hoefde ons niet meer voor de bereiden op de harde feesten, maar moesten het feest zelf in huis halen. Het was aan het begin even wennen, maar uiteindelijk kon iedereen zich er aan aanpassen. 2020 was het jaar waarin we allemaal spontaan livestreams gingen kijken. Als we onze favoriete dj’s niet van dichtbij kunnen bekijken, dan maar op ons tv-scherm.

Mijn muziekstijl kreeg in 2020 een merkwaardige twist. Ik was voorheen altijd wel van de hardere techno, maar het afgelopen jaar wilde ik terug naar de early techno. Misschien kwam dat, omdat dit jaar me deed denken aan de periode van vroeger waarin alle raves nog illegaal waren. Ik draaide vooral veel muziek met een 90’s feeling en daardoor stapte ik van de hedendaagse techno af. Ook luisterde ik veel minder naar techno, als dat ik normaal deed, omdat ik mezelf niet meer hoefde voor te bereiden op de festivals en feestjes. Maar als ik dan muziek luisterde, moest het wel kei- en keihard zijn.

Wil je nog meer horen? Luister mijn techno playlist of 90’s techno playlist op Spotify!

Is het duidelijk dat Jan Vercauteren, TRYM en Klangkuenstler mijn favoriete artiesten zijn dit jaar? Thank you for making 2020 bearable!

De beste techno nummers van 2020

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Rudy

    Techno Bunker is ook cool!

    7 januari 2021 at 15:56
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge