Follow:
Muziek

Mijn Favoriete Techno Dj’s

Favoriete techno Dj's

Het festivalseizoen gaat langzaam beginnen, en daarom moeten kaartjes gekocht worden. Voordat ik een kaartje koop, kijk ik altijd even op Partyflock, om te checken waar mijn favoriete techno dj’s draaien. De dj’s die in deze blog voorbij komen, zijn een paar van de beste dj’s die in Nederland draaien! Ain’t no party without your favorite dj’s!

Reinier Zonneveld

Deze dj maakt alle techno liedjes leuk. Sommige dj’s zijn erg saai en gebruiken alleen maar dezelfde deuntjes, Reinier is anders. Hij geef een leuke draai aan de liedjes, waardoor zijn muziek nooit saai zal zijn. Mijn favoriete lied van Reinier.

Jeff Mills

Deze man is al een lange tijd dj in de technoscene. Hij sluit dan ook elk jaar 909 af op de welbekende drumcomputer. Jeff Mills is een original en draait meestal alleen op de grootste festivals. Mijn favoriete lied van Jeff.

Kölsch

Deze geweldige dj leerde ik vorig jaar pas kennen. Kölsch is anders dan andere. Zijn techno deuntjes zijn een beetje mysterieus en apart, en dat maakt zijn muziek uniek! Als deze dj op een festival draait, weet je dat het goed is. Mijn favoriete lied van Kölsch. 

Lövestad

Deze dj draait wat rustiger, perfect voor een afterparty of een chillstage. Rustiger betekent niet gelijk dat je minder behoefte hebt om te dansen, want de muziek van Lövestad heeft altijd super lekkere deuntjes,waar je wel op moet meebewegen! Mijn favoriete lied van Lövestad.

Egbert

De man die bijna altijd live draait! Hij heeft muziek om verliefd op te worden. Als ik zijn muziek ergens hoor, moet ik wel dansen. Zijn muziek is om te genieten en los te gaan. Mijn favoriete lied van Egbert. 

Benny Rodrigues

Benny maakt me blij! Deze man speelt de vrolijkste techno deuntjes, waar ik de hele dag lang op kan dansen. Zijn muziek is feel-good-techno, perfect voor een buitenfestival als Thuishaven! Voor de afters kan je Benny ook boeken, dan treed hij op onder de naam: ROD. Mijn favoriete lied van Benny.

favoriete techno dj's

Andere favoriete techno dj’s die je echt in de gaten moet houden:

Âme, Luigi Madonna, Sam Paganini, Len Faki, Alan Fitzpatrick,Solomun, Knee Deep, Amelie Lens, Joris Voorn, Carlo Lio!

Welke van jouw Favoriete Techno Dj’s missen nog in dit lijstje? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge