Follow:
Muziek

De beste techno nummers van 2019!

Het feestje van Iris Techno nummers tracks techno playlist

Aangezien het einde van het jaar er alweer bijna aankomt, dacht ik eens een lijstje te maken met de beste techno nummers van 2019 (mijn persoonlijke favorieten). Vele van jullie die mij op Instagram volgen zullen de meeste van deze nummers al wel eens gehoord hebben, maar een paar misschien nog niet. Aanschouw de nummers die mij dansend door 2019 hebben kunnen laten gaan!

Wat voor techno staat er in deze lijst?

Voor iedereen die het nog niet wist, ik ben gek op techno. Het allerliefst ga ik naar techno feesten, ook al ben ik een enkele keer naar latin en hardstyle gegaan. Verwar mijn lieflijke uiterlijk alsjeblieft niet met mijn muziekstijl. De meeste reacties op mijn Instagram profiel mogen dan wel het woord ‘cute’ bevatten, mijn muziekstijl is alles behalve ‘cute’. Ik hou namelijk heel erg van de ruwe techno en dan vooral van acidtechno. Het komt misschien omdat ik naar A State Of Trance ben gegaan dit jaar, dat mijn liefde voor acid is ontstaan. Afgelopen jaar heeft Charlotte de Witte echt mijn hart gestolen, maar dat is ook logisch, want ze draagt niets voor niets de titel van ‘beste techno dj van 2019’. DJ Regal was nieuw in mijn playlist, maar heeft nu samen met Charlotte de overhand.

Mijn volledige Techno afspeellijst kan je vinden op Spotify! 

Ik ben erg benieuwd welke liedjes jullie van deze lijst met ‘De beste techno nummers van 2019’ al kende? Laat het me weten in de comments! ☻

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Roxanne van Grootel

  Deze lijst is zo top! Ik ken ze bijna allemaal, en staan ook in mijn favoriete lijst 🤩. Verder blijven Eating Concrete en Hardgaan van Reinier ook geweldig, ook Moon Rocks van Enrico Sangiuliano luister ik bijna elke dag. Laatst kwam ik ook weer Look What Your Love Has Done To Me van Amelie en Perc tegen en vind ik die ook heel hard. Ik ga snel jouw extraatjes ook beluisteren 🥰

  16 december 2019 at 09:36
  • Reply Iris

   Ahh ja die ken ik ook! Allemaal echt top liedjes! Enrico zie ik aankomende vrijdag op Rotterdam Rave, ik hoop dat hij Moon Rocks gaat draaien (kan niet anders!)

   16 december 2019 at 22:16
 • Reply Stijn P

  Lekker lijstje! ‘We do what we want’ —> ook nog steeds zooo goed! En Moon Rocks is echt een klassieker aan het worden. Toch weer een paar goeie, onbekende nummers gevonden in je Spotify playlist!

  Hier nog een paar 2019 favorieten, mocht je ze nog niet kennen:

  Alan Fitzpatrick – You Can’t See Us
  Zimmz – Pragmatic
  FJAAK/NIKK – Force of Pleasure

  24 december 2019 at 08:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge