Follow:
Feestjes Lifestyle

De beste techno nummers van 2019!

Het feestje van Iris Techno nummers tracks techno playlist

Aangezien het einde van het jaar er alweer bijna aankomt, dacht ik eens een lijstje te maken met de beste techno nummers van 2019 (mijn persoonlijke favorieten). Vele van jullie die mij op Instagram volgen zullen de meeste van deze nummers al wel eens gehoord hebben, maar een paar misschien nog niet. Aanschouw de nummers die mij dansend door 2019 hebben kunnen laten gaan!

Wat voor techno staat er in deze lijst?

Voor iedereen die het nog niet wist, ik ben gek op techno. Het allerliefst ga ik naar techno feesten, ook al ben ik een enkele keer naar latin en hardstyle gegaan. Verwar mijn lieflijke uiterlijk alsjeblieft niet met mijn muziekstijl. De meeste reacties op mijn Instagram profiel mogen dan wel het woord ‘cute’ bevatten, mijn muziekstijl is alles behalve ‘cute’. Ik hou namelijk heel erg van de ruwe techno en dan vooral van acidtechno. Het komt misschien omdat ik naar A State Of Trance ben gegaan dit jaar, dat mijn liefde voor acid is ontstaan. Afgelopen jaar heeft Charlotte de Witte echt mijn hart gestolen, maar dat is ook logisch, want ze draagt niets voor niets de titel van ‘beste techno dj van 2019’. DJ Regal was nieuw in mijn playlist, maar heeft nu samen met Charlotte de overhand.

Mijn volledige Techno afspeellijst kan je vinden op Spotify! 

Ik ben erg benieuwd welke liedjes jullie van deze lijst met ‘De beste techno nummers van 2019’ al kende? Laat het me weten in de comments! ☻

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge