Follow:
Feestjes Vlog

A State Of Trance (ASOT) 2019: mijn eerste keer!

A state of trance Asot 900 2019 Utrecht

 Afgelopen weekend vond A State Of Trance plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Nadat ik de trance stage op Mysteryland had gezien, moest en zou ik een keer naar een Trance feest gaan. En welk trance feest is nou beter om mee te beginnen, dan ASOT?

A State Of Trance

ASOT werd opgericht als Radiozender, gehost door Armin van Buuren. Inmiddels is ASOT gegroeid tot een van de best beluisterde internationale zenders. Afgelopen weekend kon je LIVE de 900ste uitzending bijwonen bij het feest in de Jaarbeurs. De sfeer op het feestje was ondanks de vele nationaliteiten erg goed. De locatie was vergelijkbaar met de Rai in Amsterdam, erg overzichtelijk maar wel met 1-richtings verkeer. Dus als je van stage wilde wisselen, was er maar 1 bepaalde route die je kon nemen en dat was niet altijd de kortste. De muziek was echt geweldig, Armin en Vini Vici waren mijn favorieten. De shows waren fantastisch, met lasers, vuur en nog veel meer, al vond ik dat de rest van de aankleding van het terrein wat vrolijker kon. Ik miste ook nog wat leuke activiteiten, want naast de LIVE radio uitzending bijwonen, was er niet heel veel te beleven op het terrein. Maar ja, we komen tenslotte voor de muziek! Het menu was erg uitgebreid. De wachtrijen kort (behalve bij de tokens bij de ingang) en de prijs-kwaliteit verhouding was ook goed (kaartjes waren rond de 70 euro).

Meer lezen over A State Of Trance? Lees dan mijn artikel die ik heb geschreven voor Festival Lovers.

Beoordeling: 8,25

Sfeer: 8Locatie: 9
Muziek: 9,5Aankleding: 8,5
Activiteiten: 6Menu: 9
Wachtrijen: 8Prijs: 8

Volgend jaar ben ik zeker weer aanwezig! Zie ik je daar? ♥

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply A State of Trance (ASOT) #900: harder kan niet! - Festival Lovers

    […] mijn eigen blog. Als je wilt weten wat voor een beoordeling ik aan A State Of Trance geef, kan je de blogpost op mijn eigen website nog even lezen. Ook kan je natuurlijk mijn vlog bekijken, die laat ik hieronder voor jullie achter. […]

    28 februari 2019 at 15:34
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge