Follow:
Personal

Hoe ik mijn 21 diner vierde + naar Thuishaven!

21 Diner brunch thuishaven polaroids Instax mini 8

Afgelopen weekend vierde ik mijn 21ste verjaardag. Tegenwoordig is het een trend om een diner te geven als je 21 wordt, voor al je vrienden die van hetzelfde geslacht zijn als jijzelf. Ik nodigde al mijn vriendinnen uit voor mijn 21 diner, alleen was dat van mij een brunch en gingen we daarna door met feesten op Thuishaven (my place-to-be)!

Voorbereiden

Mijn verjaardag vieren op Thuishaven is een echte traditie geworden, ik doe het nu al zo’n 3 jaar op rij. Ik ben het liefst op een festival en omringt door mijn vrienden. Thuishaven is dus de perfecte locatie voor mijn verjaardag, want het kost geen drol en is makkelijk te bereiken. Omdat het feest wekelijks wordt gegeven, kan je ook nog eens kiezen welke editie je wilt gaan en welke dj’s je wilt horen. Ongeveer 2 maanden van te voren nodigde ik al mijn vrienden uit via Facebook om voor de Thuishaven techno special op 3 maart 2019 een kaartje te kopen. Gelukkig kon iedereen die kwam ook nog kaartjes winnen via de app I’M IN! Een maand later kondigde ik ook bij mijn vriendinnen aan, dat ik van te voren een brunch zou houden. Omdat iedereen toch al van plan was mee te gaan feesten op Thuishaven, konden ze allemaal ook bij mijn brunch aanwezig zijn.

21 diner/brunch

Mijn 21 diner/ brunch had als thema: glitter, omdat ik zo er zo van hou om glitters te dragen naar festivals. Mijn hele huiskamer was daarom aangekleed met zilveren versiering en glitters. Op de tafel lagen ook nog wat rozenblaadjes. Het menuutje en de naambordjes maakte ik via Canva, waarmee ik ook mijn Instagram highlights heb gemaakt. Bij binnenkomst kregen de gasten een welkomstdrankje met glitter (gekocht bij de Gall&Gall) met daarbij een mini fruit spiesje. Daarna hadden we een voorgerecht volgens een recept van de Avocado Show (restaurant in Amsterdam) een avocado met ei en hollandaisesaus. Vervolgens een koud soepje als tussengerecht, met komkommer en munt. Als hoofdgerecht hadden we een broodje met brie, peer en pecannoten. Tijdens het hoofdgerecht dronken we mimosa’s, een typisch drankje voor tijdens de brunch, met sinaasappelsap en prosecco. Daarna hadden we een fruit tiramisu als nagerecht en dronken we er een special coffee of chocolademelk met rum bij!

Tijdens het eten worden er door de gasten meestal ook een aantal sentimentele dingen georganiseerd. Zo kreeg ik een leuke powerpoint presentatie van mijn vriendinnen, met (beschamende) foto’s van vroeger. Ze hadden een ABC’tje gemaakt over mij. Ook hadden ze een filmpje gemaakt met al mijn goede vrienden, ook degene die niet aanwezig waren bij de brunch! Mijn moeder had een hele lieve korte speech gegeven en roosjes voor me gekocht. Zelfs mijn lieve vriendje had enorm zijn best gedaan om een speech te houden. Ik ben zo blij dat ik deze lieve mensen heb mogen leren kennen en ik hou echt enorm veel van ze!

Thuishaven

Thuishaven zelf was echt geweldig. We gingen erheen met de Uber, helaas moesten we al snel omkeren, omdat ik mijn portemonnee was vergeten tijdens alle verjaardagsstress. Rond 15.00 kwamen we aan bij het terrein. Het eerste wat me opviel aan de locatie, was dat de circustent een houten ondergrond had, waar dus gemakkelijker op te dansen was. Luigi Madonna draaide super goed in de tent. Rond een uur of 18 was mijn buikje eindelijk klaar om weer iets nieuws te eten, dus ik at een vegan zwart-gekleurde hamburger – yummy! Later bezocht ik de Loods, die volledig veranderd was. Er was een soort tweede verdieping gemaakt in de loods, waar je naartoe kon met via een enorme trap. Op die trap kon je ook dansen en ook boven op die extra verdieping. Zo had je goed uitzicht over de stage. Ook in de loods werd keihard gedraaid, door zowel Secret Cinema als Egbert LIVE (een van mijn favoriete dj’s). Rond een uur of 10 ben ik naar huis gegaan, ik was zo moe van de hele leuke dag. Het maakte me ook zo blij dat zoveel vrienden van mij naar Thuishaven zijn gekomen om samen met mij mijn verjaardag te vieren! Ik en Stef aten thuis nog even een broodje smeerkaas #guiltypleasure.

Laat in de comments weten hoe oud jij dit jaar wordt! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge