Follow:
Feestjes

Hack: zo kan je tickets voor festivals winnen!

Tickets voor festivals winnen I'M IN HACKS TIPS

Zoals jullie misschien wel weten, kan je online behoorlijk wat tickets voor festivals winnen. In deze blog wil ik jullie wat tips geven over hoe je deze sneller wint, met  bijvoorbeeld de app I’M IN, waarmee je met een rad kaartjes kan winnen voor vele feesten en festivals. Ik sprak met een stagiair van deze app en zij legde me uit hoe je het meeste kans kon maken!

I’M IN

I’M IN is de meest bekende en meest gebruikte manier om tickets te winnen, via een app op je telefoon draai je aan een rad, waarmee je kans maakt op 2 tickets (voor jou en je vriend)! Je kan ook bonus spins gebruiken, om een paar extra keren aan het rad te draaien. Vroeger werkte I’M IN op e-mail adres, dus je kon al je email adressen registreren en zo meer winkans hebben, maar vandaag de dag is dit niet meer zo. Je moet inloggen met je Facebook account, en kan dus niet meer dan 1 account gebruiken. Dit maakt het wat moeilijker om kans te maken op tickets, maar het is nog zeker mogelijk om te winnen! Hieronder vind je mijn tips en als je zelf nog meer tips hebt, mag je ze in de reacties achter laten! De stagiair van I’M IN vertelde me dat er bij I’M IN een bepaald aantal tickets weg mogen worden gegeven. Het is dus niet zo dat op een bepaald moment van de dag meer kans te maken is. Je moet simpelweg gewoon geluk hebben, daarom vond ik deze twee tips om je geluk te vergroten! Tickets voor festivals winnen doe je zo:

Tickets voor festivals winnen I'M IN HACKS TIPS

Tip 1: extra spins verdienen. Om met je eigen account meer kans te maken op tickets, heb ik de volgend tip: probeer elk festival eens te draaien, ook festivals waar je helemaal niet heel wilt/kan gaan. Je hebt namelijk meestal kans op 3 dingen: verlies, 2 tickets of bonus spins. Het doel is om zoveel mogelijk bonus spins te verzamelen van festivals waar je niet heen gaat, zodat je als je voor een festival moet draaien waar je wel heen wilt gaan, je genoeg bonus spins hebt (en dus extra kans maakt)! Je hebt ook vaak dat je bij deze andere festivals waar je voor draait verliest of zelf een tickets scoort, maar je kan dan gelukkig het ticket gewoon annuleren! Als je het ticket wel accepteert zal je bonus spins verliezen, omdat je dan niet naar het feest bent geweest.

Tip 2+3: laat je familie en vrienden voor jou spinnen. Met meerdere accounts maak je veel meer kans. Vraag daarom aan iedereen die niet naar dat festival zou willen gaan (of wel) om voor jou aan het rad te draaien van I’M IN met hun Facebook account. Meestal verdien je twee kaartjes, zo kan je altijd het andere kaartje naar jezelf sturen! Super slim! En heb je een kaartje gekregen van iemand die niet zelf mee kan gaan, dan bestaat er een trucje om ook gebruik te maken van het andere ticket (die niet op jouw naar staan). De tickets komen meestal pas tevoorschijn als je in de buurt van het festival komt, daarom moet je met de telefoon waar het ticket opstaan (dus degene die niet gaat) ervoor zorgen dat de telefoon denkt dat die persoon bij het festival is. Hoe doe je dat? Je hebt een app nodig hiervoor om je telefoon een fake GPS locatie te geven. Hier staat uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Ik heb het uitgeprobeerd en het werkt super goed. Eenmaal de locatie ingesteld, komt het ticket tevoorschijn, kan je een screenshot maken en doorsturen!

Tickets voor festivals winnen I'M IN HACKS TIPS

Of gebruik andere winacties.

I’M IN is niet de enige plek waar je tickets kan winnen, zeker niet! Je hebt nog veel meer andere plekken om een gratis tickets te scoren. Zo zijn de bekendste bijvoorbeeld via VICE of een radiozender, maar ook via websites zoals Partyflock kan je aan gratis tickets komen. Ik gebruik Partyflock altijd om te kijken waar mijn favoriete dj’s optreden, maar je kan je hier dus ook opgeven om tickets te winnen! Festivals zelf geven ook nog wel eens tickets weg op hun social media, dus blijf daar ook een beetje op de hoogte van. Lukt het niet om tickets te winnen? Ga dan werken bij de organisatie! Vrienden van mij gaan soms een paar uurtjes tickets scannen bij festivals, om vervolgens nog een paar uurtjes te mogen dansen op het feest. Neem daarvoor contact op met het desbetreffende feest. Of je kan promotiewerk doen, daar heb ik al eens eerder een blog over geschreven. Alle opties zijn mogelijk!

Tickets voor festivals winnen? Check of we dezelfde hebben gewonnen! ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply gator huren

    Wauw deze app is zo handig!! Ik wist helemaal niet dat dit bestond… Heb jij vaak gewonnen iris? Ik ging het meteen proberen helaas geen tickets maar morgen ga ik het weer proberen 😀

    xx Polly

    8 januari 2020 at 21:03
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge