Follow:
Feestjes Vlog

Thuishaven Wintercircus opening 2018: Wat is er nieuw?

Thuishaven wintercircus 2018 opening

Afgelopen weekend (17 & 18 November 2018) opende het nieuwe Thuishaven Wintercircus haar deuren voor de opening van het komende seizoen! Ik mocht weer een vlog maken van mijn ervaring en laat daarin gelijk zien wat er nieuw is aan het terrein!

Waarom ga ik altijd naar thuishaven?

Thuishaven is een van mijn favoriete feestjes (naast Mystic Garden). Het is super goed te bereiken en kost ook heel weinig. Toen ik er 3 jaar geleden voor het eerst was, kosten de kaartjes slechts 12,50 euro. Nu kosten ze iets meer, 17,50 euro, maar daar krijg je dan ook echt wat voor terug. Thuishaven is een festival die geeft om zijn gasten. Ze geven je de ultieme festivalervaring, met het gemak dat je elke week (in de winter en zomer op zondag) langs kan komen. Thuishaven heeft altijd een goede line-up, lekker eten (ook vega), een geweldige show en nog vele extra’s! Een tip: bestel nacho’s en Apple Cider bij Thuishaven, want dit vind je niet snel bij andere feestjes!

Hoe vond ik deze editie? 

We hadden enorm veel geluk dat het weer meezat. In de winter is het natuurlijk erg koud buiten, maar wij hadden gelukkig een lekker zonnetje – ook al was het wel 8 graden. Een warme trui die je uit en aan kan doen meenemen is dus echt een must! De stages zijn heerlijk verwarmt, maar als je wilt wisselen of naar de toilet, moet je wel even naar buiten. De nieuwe tent was super leuk! Er lag geen zand, dus als je liever niet in het zand danst, moet je bij de Tempel gaan staan! Overigens krijg je wel lekkere beenspiertjes door in het zand te dansen! De muziek was en beetje zacht, maar ik hoorde dat de dag erna harder gedraaid werd. De opening duurt altijd twee dagen en ik was er op zaterdag!

Beoordeling 8,9

Sfeer: 8 Locatie: 10
Muziek: 6 Aankleding: 10
Activiteiten: 10 Menu: 10
Wachtrijen: 7 Prijs: 10

Ook naar het Thuishaven Wintercircus? Ze hebben elke week een nieuwe editie! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge