Follow:
Personal

Waarom ik nog maar 1 keer in de week zal bloggen?

1 keer in de week bloggen

Ik probeerde altijd twee keer in de week iets te schrijven voor mijn lezers, maar ik heb het heel erg druk met school de laatste tijd. Daarom kunnen jullie vanaf nu 1 keer in de week op donderdag een artikeltje verwachten? ‘Jammer’ denk je misschien, maar ik heb er een goede reden voor! Ik kan namelijk een week lang mijn best doen voor een super goed artikeltje, in plaats van mijn artikeltjes afraffelen!

Waarom?

Ik merk dat ik het best wel druk heb met school en werk. Ik zit nu in mijn derde jaar van mijn media opleiding en merk dat het allemaal wat moeilijker wordt voor me. Bloggen vind ik nog steeds ontzettend leuk, maar heb niet meer de tijd en energie om twee hele goede artikeltjes online te zetten. Ik wordt er ook niet echt trots van, als ik twee afgeraffelde teksten online zet. Daarom koos ik ervoor om nog maar 1 keer in de week een artikel online te zetten. Zo heb ik langer de tijd om na te denken over wat ik wil schrijven, om foto’s te maken en dus jullie de best mogelijke content voor te schotelen!

Verlies je dan geen lezers of inkomsten?

Ik wilde altijd twee keer in de week iets online zetten, omdat ik merkte dat ik veel meer lezers had als ik iets online zette. Dat zal nu helaas wat minder worden, of misschien niet, omdat ik meer tijd heb om enorm goede content te schrijven! Mijn echte supporters zullen hopelijk juist blij zijn als mijn content beter wordt, ook al post ik daardoor minder! Helaas verdien ik naast een paar gastenlijst plekken bij festivals, nog niet zoveel aan mijn blog. Het aantal lezers maakt dus nog niet heel veel uit voor mijn inkomsten. Misschien als ik klaar ben met school, dat ik dit mijn echte werk kan maken. Maar tot zover is het bloggen nog een hobby die veel tijd kost.

Meer tijd om te groeien!

Omdat ik minder tijd hoef te besteden aan het schrijven van artikelen, kan ik me meer verdiepen in het groeien van mijn blog! Ik wil namelijk goed kunnen brainstormen over wat nou goede content is. Ook wil ik bedrijven en festivals kunnen benaderen voor een mogelijke samenwerking. Jullie hebben ook vast wel gemerkt dat ik bezig ben met het groeien van mijn Instagram account (@Irishuijkman), zodat ik meer mensen kan bereiken en door kan sturen naar mijn blog! Dat vergt ook allemaal veel tijd! Als je me nog niet volgt, doe dat dan gelijk even, want zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws! (plus op deze blog deel ik soms wat tips en tricks over het Instagram leven!)

Ik zal zeker niet stilzitten de komende tijd! Jullie zullen nog steeds veel van mij horen! ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge