Follow:
Personal

Waarom ik tijdelijk stop met bloggen..

Even stoppen met bloggen - het feestje van iris gestopt

Lieve lezers, ik heb jullie een lange tijd in spanning laten wachten op een nieuw artikel. Maar de waarheid is: die zal er voorlopig nog even niet aankomen. Waarom ik tijdelijk stop? Dat vertel ik in deze blog! Ook kan je hier lezen hoe je in de tussentijd wel van mijn aanwezigheid kan genieten.

Een nieuwe toekomstvisie!

Door de corona-periode kon ik opeens geen content meer maken over festivals en dat is toch echt wat ik het leukste vind. Ik was heel dankbaar dat ik nog door kon gaan met bloggen, maar ik week te veel af van de artikelen die mij gelukkig maken. Alle lifestyle berichten schreef ik omdat ik mijn blog levend wilde houden, maar daardoor voelde het steeds meer als een verplichting.

Toen ik eind januari mijn laatste artikel plaatste, was ik op/ klaar/ helemaal uitgespeeld. Ik had een enorme writers-block en geen inspiratie meer voor een nieuw artikel. Ik had gehoopt dat dit slechts een paar weken zou duren, maar ondertussen duurt het al meerdere maanden. Dat heeft me wel veel tijd gegeven om na te denken over wat ik nou echt wil. De festival-vlogs maken me nog altijd heel gelukkig en daar wil ik zeker mee doorgaan, maar het bloggen zet ik nu even op een laag pitje. Ik wil me meer gaan focussen om mijn toekomst, want momenteel ben ik ook op zoek naar een baan in de evenementenbranche. Ik liep (zoals vele van jullie weten) vorig jaar stage bij De Marktkantine en dat beviel mij enorm goed. Evenementen en de promotie daarvan: dat maakt mij nou echt gelukkig en daar wil ik mee doorgaan!

Moeten we je nu missen, Iris?

Jullie hoeven me zeker niet te missen! Ik ben namelijk nog super actief op mijn social media, daar stop ik nog lang niet mee. Ik plaatst elke dag stories op Instagram en ben daarnaast ook net begonnen met TikTok. Dat laatste loopt enorm goed. Ik probeer hierop techno en festival gerelateerde content te maken. Neem eens een kijkje op mijn profiel, dat zou me enorm steunen!

Ik wil het bloggen wel weer graag oppakken, maar dit zal zijn wanneer de evenementen weer doorgaan. Of als ik wat speciaals te delen heb, zoals een goede afspeellijst of leuke drankspelletjes. Dit is de eerste keer dat ik tijdelijk stop, dus ik verwacht dat ik het snel weer zal oppakken! Als jullie specifieke vragen hebben over mij of over mijn blog, voel je dan vrij om een DM te sturen op Instagram! Het duurt soms even voordat ik tijd heb om te antwoorden, maar ik lees ze allemaal.

Voor nu wil ik alle trouwe lezers keihard bedanken voor het steunen de afgelopen vijf jaar! Jullie zijn nog lang niet van mij af. Dit is nog maar het begin! ♥

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Aisha van der Meer

  Logisch.. deze tijd is echt heel rot voor je. Vooral omdat evenementen echt jou ding is om over te bloggen én vloggen. You got this girl! ❤️

  25 april 2021 at 13:48
  • Reply Iris

   Ah, wat lief! Zo dankbaar dat je het begrijpt en me hierin steunt! Thanks girl! 💕

   25 april 2021 at 13:49
 • Reply Carlos

  Ik volg alles van je en blij met je als ambassadeur keep it up !

  25 april 2021 at 17:16
  • Reply Iris

   Ahh lief, Carlos! Ik ben ook blij met ons teamwork! 💪🏽

   25 april 2021 at 18:39

  Leave a Reply

  CommentLuv badge