Follow:
Feestjes Vlog

Verknipt 2021: eerste festival na Corona!

Verknipt Festival 2021 4 juli - eerste festival na de corona pandemie

Ik kan het bijna niet geloven, maar de wereld is eindelijk weer ‘vrij’! We mogen weer naar festival (onder een paar voorwaarden). Ik stond te trappelen om weer te gaan en ben heel blij dat ik jullie mee kon nemen naar dit prachtige feestje. We hebben er meer dan een jaar op gewacht!

Verknipt Festival 2021

Drie jaar terug ben ik ook naar Verknipt Festival geweest, toen ging ik samen met mijn moeder. Omdat Verknipt deze keer het eerste feestje van het jaar zou zijn, moest ik er natuurlijk bij zijn. Verknipt vindt plaats in Strijkviertel, Utrecht. Dit is een mooie locatie, maar wel een beetje onhandig als het gaat om een festivalterrein. Je moet namelijk een behoorlijk stuk lopen als je wilt wisselen van stage. Dit jaar hadden ze het beter geregeld dan de vorige keer, want er was een stage op het water gebouwd. Het weer zat helaas niet mee, maar dat liet de pret niet bederven. Het zorgde wel voor een enorme drukte bij de overdekte stages. Ook de pendelbussen waren enorm druk en hadden een wachttijd van 1 uur.

De muziek daarentegen maakte alles weer goed. Er draaiden zoveel goede artiesten op het festival. Zo had je DYEN, Nico Moreno, TRYM, AnD, Perc, Fatima Hajji en nog veel meer. Ook Clara Cuvé draaide hier: haar kende ik nog niet, maar ze heeft me enorm verrast! De set van TRYM was mijn favoriete moment van de dag, want ondanks de drukte, wilde ik de tent waar hij draaide voor geen goud verlaten. Ik kan niet wachten om hem nog eens te zien op Wonderland Festival Indoor (ook van de organisatie van Verknipt).

Als je meer wilt weten over Verknipt of andere evenementen van de organisatie, raad ik je aan hun website te raadplegen!

Wat is jullie volgende festival? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge