Follow:
Feestjes Vlog

Backstage: Amelie Lens bij Atomium (België)!

Amelie Lens Atomium Brussel Vlog Video België

Nadat we weer te horen kregen dat de maatregelen strenger werden in Nederland, besloten Floor en ik om spontaan een tripje naar België te maken. In België gaan namelijk de grote evenementen gewoon door! We bezochten de 5 hrs set van Amelie Lens bij het Atomium in Brussel. Opeens stonden we ook backstage: wat een legendarische dag!

Corona maatregelen in België?

In België kan je gewoon naar een evenement! Wij hoefde alleen onze CoronaCheck-app mee te nemen en de internationale QR-code te tonen. Je had wel een geldig legitimatiebewijs nodig om binnen te komen. Ik had per ongeluk alleen mijn rijbewijs mee, omdat ik gewend ben van Nederland dat dit een geldig identiteitsbewijs is, maar in België is dat niet zo. Gelukkig lieten ze me toch binnen. Ik was als een kind zo blij! Vergeet niet je mondkapje mee te nemen, want die heb je wel nodig in winkels/ openbare toiletten/ de rij naar het evenement (augustus 2021).

Ons reisje naar het Atomium!

Mijn eerste feestje in het buitenland was DGTL in Barcelona en dit zou mijn tweede buitenlandse feestje worden. We vertrokken vanaf Amsterdam met de auto naar Brussel. Dit was ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden. Na een uurtje reden we al in België. Het hotel was om 17 minuten lopen van het evenement af, maar helaas raakte we op de heenweg de weg kwijt en zijn we met de Uber gegaan. Eenmaal bij het evenement ontmoette we Daan en Joeri: de twee jongens die de tickets en backstage armbanden voor ons hadden geregeld. Het was een enorm leuke dag. De helft van de bezoekers op het evenement sprak Vlaams en de andere helft Frans. Ik heb meerdere keren gehoord dat ik een leuk kleedje aan had (kleed betekent ‘jurk’ in het Vlaams, maar in het Nederlands betekent het ‘stoffen deken’).

Beoordeling: Amelie Lens bij Atomium

Sfeer: 10  Locatie: 9
Muziek: 10  Aankleding: 6
Activiteiten: 4  Menu: 8,5
Drukte/rijen: 6  Duurzaamheid: 3
Warmte te doen? 6  Prijs: 9

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge