Follow:
Feestjes Vlog

Verknipt Festival 2018 Vlog

Verknipt festival

Ik had vorig weekend 2 feestjes, namelijk: Milkshake festival en Verknipt Festival. Ik ging met mijn vriendje en mijn moeder naar Verknipt toe. Lees hier wat ik ervan vond! Bekijk ook mijn vlog, waarin je de muziek terug hoort en het uitzicht van backstage terug kan zien!

Verknipt Festival

Ik wist al een tijdje wat Verknipt was. Het technofeestje wat ook wel bekend stond om zijn goede line-up. Helaas, had ik nog nooit de kans gekregen om dit feestje (zowel indoor als outdoor) te bezoeken. Toen de founder en co-owner van Verknipt mij persoonlijk op Facebook een berichtje stuurde om te vragen of ik als special guest het festival wilde bijwonen, zei ik hier natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Ik kwam er later pas achter dat het festival in Utrecht plaatsvond, wat voor mij nog 1 uur en 45 minuten met de bus reizen is. Ik wilde dus erg graag met de auto, dus daarom vroeg ik mijn moeder mee! Zo begon mijn eerste feestje met mijn mama!

Gastenlijst

Toen we aankwamen op verknipt, was de gastenlijst al gesloten? Gelukkig konden we wel gewoon gratis naar binnen komen, dat was geen probleem. Onze auto stond naast de ingang geparkeerd en dat was maar beter ook. De kluisjes waren namelijk uitverkocht en we hadden weinig zin om te sjouwen met onze tassen en jassen. Vele festivalbezoekers hadden helaas niet zoveel geluk als ons, en moesten hun spullen in de hand houden. Later werden er wel kluisjes bijgezet, maar tegen die tijd (een uur na binnenkomst) hadden wij onze tassen al in de auto gedumpt.

Ervaring

De muziek op het festival was super! Het feit dat we ook eens backstage mochten kijken, maakte de ervaring nog veel beter! Backstage was het rustig en je kon lekker meekijken met de dj. De locatie was aan het water, dus onder het dansen had je ook nog een super mooi uitzicht. Bij Verknipt Festival kon je ook nog ballonnen halen, wat ook een bepaalde draai geeft aan het feestje. Het enige minpuntje vond ik het verplaatsen van stage naar stage. Iedereen moest namelijk over hetzelfde wandelpad lopen, aangezien er maar één route was. Het was daar enorm druk en het duurde ook eeuwen. Ook was er weinig eten voor vegetariërs.

Samen met mama

Mijn moeder was nog nooit met mij mee geweest naar een feestje. Ze houdt namelijk meer van muziek met gitaren, zoals bij Pearl Jam! Toen we aankwamen wist ze ook niet zo goed wat ze moest verwachten. Wel voelde ze zich gelijk een van de oudste. Verknipt is namelijk best gericht op de jongere generatie. Er zijn wel festivals waar meer oudere komen (zoals Mystic Garden, 909 en Loveland), maar Verknipt was dit niet. Bij sommige stages vond ze de muziek leuk, zoals backstage bij Miss Melera, waar we ook de vader van de Dj ontmoette. Andere stages vond ze maar herrie. “Het lijkt een beetje op het gelijk van een wekker die afgaat” zei ze nog.

Zou ik vaker naar Verknipt gaan? Jazeker! Ik kan niet wachten om een keer de indoor versie te bezoeken! De muziek was echt super en ik denk dat het feest nog beter tot zijn zou komen op een ander locatie! In mijn vlog kan je alles terugzien! ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge