Follow:
Feestjes Vlog

Verknipt Festival 2018 Vlog

Verknipt festival

Ik had vorig weekend twee feestjes, namelijk: Milkshake festival en Verknipt Festival. Met mijn vriendje en mijn moeder ging ik naar Verknipt toe. Lees hier wat ik ervan vond! Bekijk ook mijn vlog, waarin je de muziek terug hoort en het uitzicht van de backstage terug kan zien.

Verknipt Festival

Ik wist al een tijdje dat Verknipt festival bestond. Het techno feestje wat ook wel bekend staat om zijn goede line-up. Helaas had ik nog nooit de kans gekregen om dit feestje (zowel indoor als outdoor) te bezoeken. Toen de founder en co-owner van Verknipt mij persoonlijk een berichtje stuurde om te vragen of ik als special guest het festival wilde bijwonen, zei ik hier natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Ik kwam er later pas achter dat het festival in Utrecht plaats zou vinden, wat voor mij nog 1 uur en 45 minuten met de bus reizen is. Ik wilde daarom erg graag met de auto, dus vroeg ik mijn moeder mee! Zo begon mijn eerste feestje met mijn mama.

Gastenlijst

Toen we (een beetje te laat) aankwamen op verknipt, was de gastenlijst al gesloten. Gelukkig konden lieten ze ons nog wel naar binnen op het festival! Onze auto stond naast de ingang geparkeerd, wat erg fijn was. De kluisjes waren bij binnenkomst uitverkocht en daardoor mochten we de spullen nog even in de auto leggen. Later werden er wel nieuwe kluisjes neergezet.

Ervaring

De muziek op het festival was super! Het feit dat we ook eens backstage mochten kijken, maakte de ervaring nog veel beter! Backstage was het rustig en je kon lekker meekijken met de dj. De locatie was aan het water, dus tijdens het dansen had je ook nog een super mooi uitzicht. Het festival was heel leuk! Ik had het gevoel dat het wel erg druk was op het terrein, maar dat maakte het ook weer gezellig. Ik heb me enorm vermaakt op het evenement en zou er graag nog een keertje heen gaan!

Samen met mama

Mijn moeder was nog nooit met mij mee geweest naar een feestje. Ze houdt namelijk meer van rockmuziek, zoals bij Pearl Jam! Toen we aankwamen wist ze ook niet zo goed wat ze moest verwachten. Wel voelde ze zich gelijk een van de oudste. Verknipt is namelijk best gericht op de jongere generatie. Het leukste moment vond ze toen ze backstage bij Miss Melera de vader van de dj ontmoette.

Zou ik vaker naar Verknipt gaan? Jazeker! Ik kan niet wachten om een keer de indoor versie te bezoeken! In mijn vlog kan je alles terugzien! ♥

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Annelies

  Lijkt me zo gaaf om xtje heen te gaan💃🏼🔥🔉Eerste festivalletje van 2021 hier vieren!!🎉

  22 juni 2021 at 12:11
  • Reply Iris

   Jaaa is heel leuk! Ik ben er zondag bij (4 juli 2021) 😍

   22 juni 2021 at 16:12

  Leave a Reply

  CommentLuv badge