Follow:
Feestjes Vlog

Milkshake Festival Lovers Vlog 2018

Festival Lovers Iris Milkshake

Ik mocht afgelopen weekend voor Festival Lovers naar Milkshake festival. Hier maakte ik een super leuke vlog van en dit is het resultaat! Meer weten over onze ervaring? Lees dan de blog van mijn collega Dion op de website van Festival Lovers! 

Festival Lovers

Als jullie me al langer volgen op mijn blog of Instagram, hebben jullie Festival Lovers al vast een keertje voorbij zien komen. Het is een super leuke community met allemaal jonge bloggers/vloggers (zoals ik) die hetzelfde gemeen hebben: we houden van feestjes! Sinds februari schrijf ik op de website van Festival Lovers stukjes over de festivals die ik bezoek. Dus als je wat extra diepgang wilt over de feestjes die ik bezoek, naast de blogs die op mijn eigen website komen, neem dan eens een kijkje op de website! Festival Lovers groeit snel. Aan het begin van het jaar hadden waren wij slechts met zijn 4e, maar dit is al snel opgelopen naar 14 personen. Hoe meer, hoe beter. Ook werden we al snel herkend door festivals en komen we ook steeds vaker op de pers-gastenlijst of backstage bij allerlei evenementen, super vet toch?

★ Als je wilt dat ik een keer langs kom op je festival, kan je altijd even een berichtje achterlaten via de contactpagina op mijn blog. Wil je dat ik daarnaast ook iets schrijf voor Festival Lovers, dan kan je dat natuurlijk in het berichtje zetten!

★ Heb ik geen tijd om naar je feestje te komen, heb je andere vragen over Festival Lovers of wil je gepromoot worden door Festival Lovers? Stuur dan een mailtje naar info@festivallovers.nl

Hoe vonden jullie Milkshake Festival 2018? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge