Follow:
Feestjes Vlog

Mystic Garden Festival 2018 Vlog

Mystic Garden Festival 2018 vlog


Mystic Garden festival is mijn favoriete festival en die statement heeft zich dit jaar wederom bewezen. Dit jaar was de vierde keer dat ik naar dit magische feestje ging. We gingen super vroeg naar het terrein, dus ik had heel veel tijd om een super leuke vlog te maken. En wat ben ik trots op de beelden! Veel kijk-plezier! 

Mystic Garden

Mystic garden is het festival waarbij het Sloterpark omgetoverd wordt tot een mystieke tuin. En dit pakt de organisatie elk jaar goed aan. Naar Mystic Garden gaan is een hele belevenis, want overal is wat te zien. De bomen zijn gevuld met mooie versiering en een betoverde waas van rook. Je hebt het gevoel dat je even in een ander wereld bent beland. Ook kan je elk jaar op zoek gaan naar een secret stage en ze draaien de meest lekkere techno. 3 van mijn favoriete Dj’s draaide op dit festival. Meer hierover kan je lezen in mijn report op Festival Lovers, waarin in ik uitgebreid vertel hoe geweldig dit feestje is!

Mystic Garden Festival 2018 vlog

Beoordeling

Sfeer: 9

Locatie: 10

Muziek: 9

Aankleding: 10
Activiteiten: 10

Menu: 8

Wachtrijen: 7

Prijs kaartje: 8

Meer informatie over het festival kan je vinden op de website! 

Ik beoordeel Mystic Garden Festival met een 8,9! Tot volgend jaar! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge