Follow:
Favorites

Mijn favoriete zomer producten!

favoriete zomer producten favorieten

Vanaf aankomende donderdag is het officieel zomer, ook al lijkt het door de hoge temperaturen alsof we al een tijdje in de zomer leven. We hadden al een paar keer de kans om lekker te bakken op het strand of om een ice-cream date te hebben. De zomer is mijn favoriete seizoen! Vandaag vertel ik jullie welke producten mijn favorieten zijn tijdens dit mooie weer!

Beauty

Mijn primer van Becca Cosmetics is mijn HOLY GRAIL deze zomer (en afgelopen lente stond hij ook al in mijn favorieten)! Ik kan niet meer zonder de Poreless priming perfector. Ik spuit eerst wat primer water (setting spray werkt net zo goed) op mijn gezicht. Daarna breng ik een hoeveelheid ter grote van een erwtje aan over mijn gezicht. Ik dep het product in mijn huid en focus hierbij vooral op de vette delen van mijn gezicht. De primer water zorgt dat de primer beter uit te smeren is. Met deze primer blijf je super lang matte, ook in de zomer!

Review BECCA Ever-Matte Poreless Priming Perfector (4)

Zonder zonnebrand kan je natuurlijk niet naar het strand! Mijn favoriete zonnebrand merk is Australian Gold. Dit merk heeft een soort bronzer in zijn formule zitten, waardoor je tijdens het opsmeren al super bruin wordt. Ik krijg zelf geen pukkels van deze zonnebrand, wat ik bij andere merken wel krijg. De zonnebrand kwam helaas een beetje zwak uit de test, dus zorg dat je een hogere factor koopt van dit product!

Laatst heb ik een hele research gedaan over welke mascara’s het beste zijn voor in de zomer. Ik heb namelijk dat mijn oogleden wat vettig/bezweet raken met dit warme weer en daardoor gaat mijn mascara afgeven. Dat willen we natuurlijk niet. De beste optie die ik heb gevonden was: neem een waterproof mascara. Maar op een doordeweekse dag vind ik dat niet prettig, omdat het mij heel veel moeite kost deze van mijn wimpers af te krijgen in de avond. Toen vertelde iemand mij dat de mascara’s van Maybelline (en L’Oréal telescopic carbon black mascara) echt super goed zijn. Dus ik gebruik nu de: Maybelline Volum’Express The Rocket Black Mascara, en ben hier super tevreden mee!

mascara zomer

Muziek

mijn muziekstijlen slaan even op hol deze zomer. Ik heb vooral veel zin in zomerse pop deuntjes, in plaats van snoeiharde techno of swingende disco. Toch raad ik je zeker aan deze liedjes eens te luisteren, want je krijgt er gegarandeerd een summer feeling van!

Dingen

Ik ben hard bezig mijn Instagram en andere social media kanalen een beetje op te voeren. Daarbij heb ik super leuke Instagram Highlights gemaakt, waarmee je op mijn profiel de leukste story’s terug kan kijken. Ik ben er super trots op! Als jij ze ook zelf wilt maken, kan je deze blog bekijken, waarin ik het allemaal uitleg. Super leuk en makkelijk!

Opeens heb een enorme waardering voor boeken die je helpen jezelf te ontwikkelen. Je kan hiermee heel wat vaardigheden opdoen. Vooral boeken die gaan over communiceren met andere mensen vind ik enorm leuk om te lezen. Lekker in het zonnetje liggen en daarbij ‘slimmer’ worden, dat ik mijn goal voor deze zomer. Boeken zoals: ‘Babe you got this’ en ‘Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloed’ staan op mijn lijstje!

Mijn nieuwe camera: de Canon G7x. Deze parel heb ik aangeschaft voor het vloggen, mede omdat hij een uitklapbaar scherm heeft. Hij maakt niet alleen super mooie filmpje (overdag en in het donker), maar maakt ook nog eens de mooiste foto’s! Nog nooit ben ik zo blij geweest met zo’n dure aankoop.

Fashion

Ik ben ineens helemaal into de jurkjes. Het liefst zo kleurrijk mogelijk. Kleurige jurkjes staan namelijk super leuk op foto’s en je ziet er daarmee ook heel zomers uit. Mijn favoriete jurkje is een wrap dress! Ik heb een rode met witte stippen van PrettyLittleThings.

Oversized denim jackets, ik ben er gek op! Ze geven een hele stoere/vintage look aan je outfit. Ik heb een zwarte van Stradivarius, maar je hebt super veel merken die dit item verkopen. Het is een klassieker die je in je kast MOET hebben! (zie de afbeelding bovenaan)

Hebben jullie al zo’n gedraaide haarband? Ik wel! Mijn zwarte knotted bandeau haarband komt van het originele merk: Atelier des femmes. Deze moet je zelf om je hoofd heen wikkelen. In de haarband zit een ijzerdraadje waarmee hij blijft zitten in de vorm waarin jij hem wikkelt. Je hebt ook heel veel haarbanden die geen ijzerdraadje hebben, zoals die van Chains By Kar!

Eten & Drinken

Kennen jullie de kant-en-klare maaltijdsalades van de Albert Heijn? En hebben jullie ook wel eens de Mozzerella Tomaat salade gegeten? Dit is echt mijn favoriete salade. Er zit ook nog pasta in en heeft een balsamico dressing. Can’t live without it!

Na allerlei proteïne shakes geprobeerd te hebben, ben ik eruit: vanille proteïne poeder (van Body&Fit) is de lekkerste. Niet alleen als je een shake drinkt, maar ook door smoothies is deze smaak het meest dragelijk. Mijn favoriete smoothie is met: sojamelk, bosbes, havermout en vanille proteïne.zomer vanille proteïne

Het is zomer en daarom drink ik weer rosé! Ik probeer een beetje af te komen van mijn liefde voor zoete wijnen. Ik begon met het drinken van rode wijn, maar met het mooie weer wil je toch iets verfrissender. “Een rosé met ijs graag!”

Leukste feestjes van dit seizoen

★ Als je wilt weten welke feestjes op mijn planning staan, moet je even mijn agenda checken! 

Het eerste feestje wat je niet mag missen is Awakenings. Ook al is het het elk jaar een beetje hetzelfde, toch blijft dit een onvergetelijke dag. De techno is super goed, de stages zijn prachtig en de sfeer is altijd goed. Awakenings wordt voor mij de 4e keer dit jaar!

Loveland is ook een super goed feestje. Vorig jaar was dit mijn eerste keer en ik vond het geweldig. Goede techno en een leuk concept. Je kan niet alleen dansen bij dit feestje, maar ook heel veel leuke activiteiten doen, zoals varen en vintage winkelen. Helaas ben ik dit jaar op vakantie tijdens dit leuke feestje.

Dit jaar ga ik voor het eerst naar Mysteryland. Zo’n groot feest, maar ik was er nog niet eerder geweest. Het is voor mij ook super dichtbij, dus ik ben er in no-time. Ik heb gelijk een weekender gekocht, dus we zullen zien of het feestje zo leuk is als dat iedereen altijd zegt.

Wat zijn jullie plannen voor deze zomer? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge