Follow:
Favorites

Herfst Favorites

Het is sinds vrijdag officieel herfst, jammer he? Of zijn jullie blij dat deze regenachtige zomer plaats maakt voor de frisse herfst, met rode boombladeren en het excuus om weer laagjes te gaan dragen? Dit zijn mijn favorieten van het komende seizoen!

Beauty

In mijn skin-care routine had ik het al even over mijn infra-rood lamp. Deze lamp laat je 10 minuutjes even op je huid schijnen, zo wordt de doorbloeding bevorderd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, waardoor je onzuivere huid snel weer zuiver wordt! In de herfst is mijn huid altijd het slechtst, omdat het weer zo snel verandert en mijn weerstand daalt. De infraroodlamp kan ook baat hebben bij andere huidproblemen & spierpijn.

In de herfst mogen we weer eindeloos veel donkerrode lipstick dragen. Ik doe dit niet zo heel vaak, maar als ik mijn matte Sleek liquid lipstick tevoorschijn haal, is hij prachtig! Ik gebruik de kleur Old Hollywood, een mooie oudroze kleur. Perfect voor de herfst!

Ik ben gek op deze trend: Front Hair braids. Dat betekent dat je een midden scheiding maakt in je haar, en de voorste twee plukjes vecht. Je kan ze los vlechten en achter je oor hangen of je vlecht de twee plukjes in langs je oor! Super simpel, maar ook heel trendy.Front hair braids catwalk

Muziek

Mijn muziek kan je terugvinden op mijn Soundcloud!

Dingen

vintage brilletjes cat eyeIk ben helemaal gek op brilletjes, maar dat wisten jullie misschien al! Nu heb ik nog 3 nieuwe besteld. Het zijn een soort vintage cat eye brillen met gekleurde glazen! De glazen zijn niet heel erg donker, waardoor je er in de herfst nog prima mee kan rondlopen. Binnenkort vertel ik jullie waar ik deze betaalbare brillen vandaan heb!

Het herfstgevoel brengt mijn liefde voor mijn analoge camera weer met zich mee. Een analoge camera is een camera met een rolletje! Het lijkt een beetje op een wegwerp camera: je hebt een beperkt aantal foto’s die je kan maken en daarna moet je ze laten ontwikkelen bij een specialist, alleen analoge camera’s hebben dezelfde goede kwaliteit als een spiegel reflex camera’s! De foto’s zien er dus super goed uit en hebben een hele oude vibe.

Ik koop nooit magazines, omdat ik nooit aan lezen toe kom, maar laatst heb ik er toch echt eentje aangeschaft. Ik kocht de Linda Meiden (Najaar 2017). Op de cover staan Monica Geuze en Anna Nooshin zoenend! Het blad trok gelijk mijn aandacht, waardoor ik het heb gekocht. Dit magazine is echt super leuk om even te lezen, plus je ziet beelden van de mooie fotoshoot van Anna & Monica.

Fashionh&m enkellaarsjes

Zwarte enkellaarsjes, ik ben er gek op. Een simpele, maar elegante hak. De hak past bij elke outfit en zullen je look echt afmaken! Ik heb ze in zwart (nep)suède, maar je hebt ze in nog veel verschillende soorten en maten. Wat dacht je van blauw slangenleer of glanzend zwart? Benieuwd welke schoenen ik nog meer bezit? Hou dan mijn blog in de gaten, binnenkort laat ik mijn schoenencollectie zien!

In de herfst is het weer tijd voor (nep)bontjassen! Zelf draag ik voor geen goud echte bontjassen, dus ben ik in het bezit van 1 mooie luipaardprint jas! De jas is super zacht en houdt heel veel warmte vast tussen de haartjes. Ook jassen met wol zijn dit jaar helemaal in!

Het is weer de tijd van het jaar waarin we hoodies mogen dragen. De heerlijke sweater met capuchon mogen niet ontbreken in je kledingkast! De hoodies van ‘Thrasher’, ‘Anti Social Social Club’ of ‘The Purpose Tour’ zijn de go-to’s dit jaar. Heb jij er al 1 in huis?

Eten & Drinken

In de herfst wordt het weer wat kouder en dat is een mooie gelegenheid om thee te gaan drinken. Groene thee is super gezond! Ik doe er ook altijd een beetje honing doorheen, dat maakt het warme drankje lekker zoet en honing is goed voor je keel.

smoothie ingredient stap 1 fruitIk ben nog altijd gek op het maken van smoothies! In de herfstmaanden zijn bosbessen mijn favoriete vruchtjes om door mijn shake te doen. De bessen bevatten super veel goede vitamines en antioxidanten. yummy!

Havermout is echt mijn go-to ontbijt geworden in de ochtend. Het is erg simpel, maar ook super lekker! Je kan er vruchtjes doorheen doen, noten, kruiden en nog veel meer. Dit ontbijt is ook erg goed voor je wanneer je veel sport, omdat er veel goede koolhydraten in zitten.

Personen

Op een of andere manier ben ik heel erg fan geworden van Lil Kleine. Waarom? Geen idee, want de Nederlandse rapper staat al een tijdje in de hitlijsten. Hij speelt sinds kort ook mee in Expeditie Robinson, wat ik elk jaar trouw volg. Zijn nieuwe hits Alleen, Krantenwijk en Loterij staan ook zeker in mijn playlist!

Tara O’Neill is een Youtuber die ik al een tijdje volg! Ze heeft een super leuke stijl en ik hou er echt van om haar filmpjes te kijken. Festivals, kleding hauls en DIY’s. Je kan alles terugvinden op haar Youtube kanaal. Zeker een kijkje waard!

Ik ben begonnen met het kijken van ‘That 70’s Show’ op Netflix en ben helemaal gek van het personage van Mila Kunis. In de serie speelt een meisje genaamd Jackie, een verwende cheerleader die alles krijgt wat ze wilt. Ze speelt dit karakter zo goed! Ook de serie is super leuk om eens te kijken!

Places to be

thuishavenNu de herfst is begonnen, kan ik niet meer wachten tot Amsterdam Dance Event! 18 tot 22 oktober zullen er weer super veel feestjes plaatsvinden in Amsterdam. Nog maar een maandje! Hebben jullie al kaartjes?

In de herfst is het altijd Halloween en ook al doen we daar in Nederland weinig aan, er worden wel een paar goede feestjes gegeven. Dus pak je enge outfit uit de kast en woon een keer een Halloween feestje bij!

Thuishaven open kort haar deuren tijdens ADE, maar eind november begint het echte werk! Het wintercircus gaat van start en dan mogen we weer elke zondag naar volmaakte techno deuntjes luisteren in de magische circustent van Thuishaven!

Wat zijn jouw favorieten deze herfst? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge