Follow:
Favorites

Mijn favorieten van deze zomer!

zomer favorieten favorites

Na lang wachten, is de zomer eindelijk aangebroken! Vanaf afgelopen woensdag is het officieel zomer. We kunnen weer buiten zitten, nachtenlang feesten en gewoon heerlijk genieten. Dit zijn mijn favorieten voor het zonnige seizoen:

Beauty

De zonnebrand van Australian Gold. Dit merk is geweldig! Ik wil geen andere zonnebrand meer gebruiken. Hij beschermt super goed tegen de zon, maar zorgt dat je nog wel heel bruin wordt. Ook lijk je al een zomers kleurtje te krijgen wanneer je hem op smeert, er zit namelijk een bronzer in (geen zelfbruiner). Deze zonnebrand ruikt ook nog is super lekker, naar kauwgomballen!

Makeup Revolution Luxury Banana Powder. Voorheen gebruikte Banana Dreams van W7, maar ik kwam erachter dat de luxury powder meer inhoud bevatte en goedkoper was. Ik kan echt niet zonder dit poeder in de zomer! Het houd je de hele dag mat en heeft geen witte flashback als je een foto met flits maakt. Perfect voor elke dag. Ik heb ook nog een compact powder (Makeup Obsession Contour Refill C111 Banana Powder) in mijn tas zitten, voor als ik moet bijwerken!

John Frieda Go Blonder lightening spray. Zoals jullie misschien al wisten, heb ik mijn haar een geblondeerd. Ik werk dat niet zo vaak bij, omdat toch alleen de onderkant van mijn haar blond is. Maar in de zomer zou ik ook mijn bovenkant wat blonder willen. Dat krijg ik door de go blonder spray van John Frieda! Ik spray het product op de plekken die ik blonder zou willen, en ga daarna mijn haar stylen. Het resultaat is super natuurlijk!

Dingen

Of het hier hoort, of bij beauty weet ik niet, maar sinds kort heb ik een lamp waarmee je thuis gelnagels kan lakken. Deze blijven veel langer zitten dan gewone nagellak en schilferen niet. Ik wil er binnenkort nog een tutorial over schrijven! Je hebt veel verschillende merken zoals: Alessandro Striplac, Pink Gellac en Sensationail.

canon ixus 275 hsDe zomer is voor mij de tijd dat ik veel naar festivals gaat, Daar maak ik natuurlijk vlogs. Bij deze is dan ook mijn vlogcamera mijn favoriete ding. Hij houd me al bijna 1,5 jaar gelukkig en doet het nog steeds prima, ondanks het feit dat hij een paar keer een biertje heeft mogen proeven. De camera is van het merk Canon en heet IXUS 275 HS. Deze camera kostte maar zo’n €190,- euro, en heeft een super goede kwaliteit. Hij heeft alleen geen kantelbaar beeldscherm, maar dat vind ik zelf ook niet nodig, het leidt te veel af!

Caleidoscoop brillen zijn altijd mij favoriete dingen, maar dit seizoen altijd even wat meer. Ik heb kort geleden 2 nieuwe caleidoscoop brillen van Freaky Glasses gekregen. Ik mocht over deze stoere brillen ook een leuke gastblog schrijven, die is te lezen op hun blog met leuke foto’s!

Kleding

Robin en Iris foto's Flared jeansI love broeken met wijde pijpen deze zomer. Elke stof en elk model. Een nette zaken broek met wijd uitlopende pijpen of een wijde gestreepte festival broek, ik vind het helemaal mooi. Zelf heb ik 2 broeken met wijde pijpen, namelijk een flared jeans en een nette zwarte a-lijn broek met split.

Ook ben ik helemaal gek op de mini denim rokjes deze zomer. Je hebt ze in zoveel verschillende stijlen. Ik heb zelf een spijkerrokje met een heleboel knoopjes in het midden en een zwarte met een kleine split aan de zijkant. Ze passen bij elke outfit en elke gelegenheid!

Bralettes! Ik ben er opeens gek op. Ik moest vroeger altijd een bh hebben met vulling, maar opeens is deze drang weg en ga ik liever naturel! Het is super fijn en ze zitten ook altijd geweldig. Ik heb nu 2 zwarte en 1 witte met kant, maar ben ook zeker nog op zoek naar een nude mesh bralette!

Eten & drinken

Sinds kort ben ik helemaal gek van fruit- /kersenbier. Dit drankje is super verfrissend, en smaakt heerlijk zoet. Ik hou van zoete drankjes, dus dit ‘biertje’ maakt mij erg blij. Het is te koop in de meeste supermarkten als Liefmans Fruitesse of Kriek Lambic (je hebt nog veel meer andere varianten, maar dit zijn de meest bekende). Ook kun je het bij de meeste horecagelegenheden bestellen.

Jullie wisten al dat ik gek ben op avocado’s. De zomer is dan ook de perfecte gelegenheid om guacamole te maken! Je maakt het thuis super gemakkelijk of koopt er een kant-en-klaar bij de supermarkt. Zelf maken is wel veel lekkerder. Dan nog wat nacho’s met kaassmaak in huis halen, en je bent klaar voor een zwoele zomeravond.

Smoothies! Wie mij op snapchat volgt (@irsmrlsx) weet dat ik gek ben op smoothies. Als ik probeer elke dag twee stukken fruit op te eten, lukt dat me meestal niet, maar met een smoothie wel. In smoothies kan je elk soort fruit gooien, en het smaakt super lekker! Ik wil binnenkort een blog voor jullie schrijven met wat simpele en snelle smoothie recepten. So stay tuned!

Personen

Mijn vrienden zijn echt niet te missen deze zomer. School en werk staat even op een laag pitje, en vrienden en gezelligheid staan bovenaan deze zomer. Ik ben gek op avonden lang met ze kletsen en feesten. Momenteel heb ik 1 vast vriendengroepje, maar ook veel vrienden daar omheen. Sommige zie ik amper, andere zie ik vaak. Toch hou ik allemaal van ze, stuk voor stuk!

Zoals je misschien al in mijn Dockyard vlog heb kunnen zien, heb ik Linda de Munck een keer op een festival ontmoet! Ze is ook een YouTuber en vlogt grotendeels haar festivals. Dit doet ze al veel langer dan mij, dus ik kan nog veel van haar filmpjes leren. Ze is ook nog eens super inspirerend en een heerlijk mens om tegen te komen op feestjes!

Mijn goede vriend Max Zethof is net als ik een blogger. Hij fotografeert en schrijft heel veel interieur gerelateerde artikelen. Zijn website zelf ziet er echt geweldig uit en zijn artikelen zijn altijd heel inspirerend om te lezen. Je vindt zijn werk op MaxZethof.nl. Daarnaast is het super fijn om iemand als vriend te hebben die dezelfde blogger-struggles heeft als jou!

Places to be

thuishavenDe zomer is begonnen en dat betekent bijna elke zondag een Thuishaven feestje! Thuishaven is de ideale plek om even te feesten, bij te komen of te chillen met vrienden. Met een heerlijk muziekje en een biertje in je hand op de zondag. Af en toe geeft Thuishaven zaterdag specials of weekenders, maar dat kan je allemaal vinden op de facebookpagina. Tickets zijn te koop op de site. Thuishaven is echt onmisbaar in je zomerplanning! Ben jij er al eens geweest?

Het is misschien geen locatie, maar een Srprse Me vakantie is echt aanrader! Je boekt een vakantie, van stedentrip tot zonvakantie, en krijgt op de dag van vertrek pas te horen waar je heen gaat. Zo reis je af naar bestemmingen die voor jou nog onbekend zijn. Het hele concept kan je vinden op de website, zeker waard om een kijkje te nemen!

All we want festival in Duitsland. Dit festival duurt 4 dagen. Je zit dan ’s nachts in een tentje en overdag kan je genieten van de beste muziek. Techno, House en Disco is hier vooral te vinden. Je kan er chillen, dansen en feesten. Dit festival is het perfecte weekendje weg, en kost ook erg weinig. De tickets kosten nu nog maar zo’n 85,55, wat ongeveer 21 euro per dag is! Je kan er ook een busticket bij kopen of zelf met de auto gaan. Even weg van de wereld op dit festival, wat overigens dit jaar haar 5 jarig bestaan viert! Wie zie ik daar?

Muziek

Ik moet toegeven dat ik het afgelopen jaar weinig leuke muziek heb kunnen vinden. Vaak luisterde ik naar oude muziek op mijn telefoon. Toch heb ik misschien 3 nieuwe liedjes voor de zomer gevonden op Soundcloud:

Waar kan jij niet zonder in de zomer? ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge