Follow:
Favorites

Mijn favorieten van de Lente!

Lente Favorites favorieten

Vanaf vandaag is het officieel lente. Voor mijn gevoel heeft de winter ook echt een eeuwigheid geduurd, die kou leek een eeuwigheid te duren. Omdat het nu gelukkig weer wat beter weer wordt, en de eerste festival vanaf volgende week ook weer zullen plaatsen, zal ik mijn favorieten producten verklappen voor het komende seizoen!

Beauty

Mijn nieuwe primer van Becca cosmetics is echt een nieuwe favoriet van mij. Ik kan niet meer zonder deze primer. De Becca Ever-matte Poreless Priming Perfector is een primer voor de vette huid, die je de hele dag matte houdt. Hij is redelijk prijzig, maar het geld zeker waard. Nu is hij ook te koop in Nederland, bij de Douglas!

Ik ben weer helemaal gek van gelnagels. Gewone nagellak bladdert er bij mij namelijk zo snel af en gel nagels blijven echt zitten. Gel moet je laten drogen onder een lamp, maar als je deze eenmaal hebt aangeschaft, wil je nooit meer wat anders. Als je mij volgt op Instagram (irishuijkman) of Snapchat (irsmrlsx) , zie je in mijn story ook vaak mijn nieuwe nagelkleurtjes voorbij komen.

Om mijn huid stralend te houden in de lente, gebruik ik maskers! Ik ben met mijn vette huid gek op kleimaskers, maar deze zijn meestal een heel gedoe om op te doen. Ze geven een zooitje, zeker wanneer het masker hard wordt en afbrokkelt op je kleding. Daarom heb ik nu het kleimasker van Sephora. Dit masker wordt niet hard en is daarom gemakkelijk weer van je gezicht te halen. Dit masker is zo comfortabel, dat je haast zou vergeten dat hij nog op je gezicht zit!

Review BECCA Ever-Matte Poreless Priming Perfector (4)

Muziek

Muziek komt bij mij in vlagen. Ik kan dagenlang naar dezelfde muziek luisteren, en dan opeens mijn gehele muzieklijst omgooien. Mijn favoriete playlist voor dit seizoen is mijn afterparty playlist! Hieronder staan een paar liedjes uit deze lijst, plus de rest van mijn favorieten.

Dingen

Omdat het weer lekker warm gaat worden in Nederland, ga ik ook wat vaker leuke dingen doen met vrienden. Daarom mag ik mijn drankspelletjes weer uit de kast halen deze lente! Mijn favoriet is en blijft de zelfgemaakte versie van Jenga!

Omdat het lente is zijn de bloemetjes weer vol in bloei! Ik vind het geweldig om zelf een bloemetje in mijn kamer te hebben staan. Meestal kies ik een enkel roosje die in dan in een heel klein vaasje neerzet bij het raam. De bloem blijft zo’n twee weken mooi en hoeft niet meer dan 2,50 te kosten.

De laatste tijd gebruik ik alleen nog maar deodorants die geen vlekken geven op je kleding. Vele deodorants geven een wit poeder af wanneer je ze op je oksel spuit. Dit poeder kan lelijke vlekken geven op je kleding, daarom kies ik voor de deo’s die getest zijn op verschillende kleuren kleding. Het geeft jou geen witte oksel en je kleding blijft mooi dezelfde kleur!

Jenga drankspel zelf maken DIY Nederlands

Fashion

Eindelijk heb ik de stap genomen en Dr Martens gekocht! Ik heb de zwarte Smooth 1460 laarzen gekocht. Je krijgt ook nog eens 10% korting in de winkel als je een student bent of 10% korting online als je je inschrijft voor de nieuwsbrief!

Sinds kort heb ik een liefde ontwikkeld voor vintage kleding. Het begon vorig jaar op Loveland Festival, waar je een gratis vintage item kon scoren. Vintage kleding is tweedehands (vooral merk) kleding, die nog in goede staat is en een nieuw leven nodig heeft. Ik heb nu een vintage Adidas sweatshirt, een vintage jas een en oversized gebreide trui!

In de lente mogen we weer kleurtjes dragen! De sombere winter is voorbij en daarom probeer ik ook mijn kast wat op te fleuren. Ook al hangt er nog veel zwart in de kast, ik ben van plan daar snel verandering in te brengen. Hoe feller het kleurtje, hoe beter!

Eten & Drinken

Misschien een beetje logisch, maar in de lente is het natuurlijk Pasen en daarbij horen paaseitjes. Ik ben vooral gek op witte chocolade en dan vooral die gevulde paaseitjes. Jammer dat chocolade niet zo gezond is, anders kon ik er wel een kilo van op (als ik niet misselijk wordt)!

Ik drink de laatste tijd best veel rode wijn. Mijn favoriet is een Shiraz wijntje. Rode wijn heeft zoveel meer klasse en smaakt ook nog eens heerlijk. Rode wijn drink je bij bijvoorbeeld bij pasta en dat is ook nog eens super lekker. Een romantisch avondje met mijn vriendje, pasta en rode wijn behoort daarom tot mijn lente favorieten!

Groene thee staat in de schijf van 5, daar kwam ik kortgeleden achter, toen ik flink de griep te pakken had. Want groene thee helpt bij het behouden van een goede weerstand en is goed voor de hydratatie. Je moet wel genoeg water drinken op een dag. Vanaf nu probeer ik elke dag maximaal 3 koppen groene thee te drinken. Mijn favoriete zijn met lemon, mint of oranjebloesem smaak!

iris vloggen festival voordelen nadelen

De leukste feestjes van dit seizoen

Awakenings Easter By Day geweest! Dit festival is overdag en tijdens pasen. Awakenings heeft altijd de beste Techno. Als ik dit jaar geen tentamen had na dit weekend, zou ik er sowieso heen gaan! Dit feestje was echt geweldig.

909 is een van mijn favoriete festivals van de Lente. Het is altijd mooi weer op de dag van 909. Het Techno festival vindt plaats in het Amsterdamse Bos, wat super dicht bij mijn huis is. Naar dit festival ga ik zeker toe! De derde keer op rij.

Thuishaven is en blijft mijn persoonlijke favoriet. Thuishaven geeft verschillende weekenders deze lente, die kan je zien op hun Facebook of website. Ook al schakelt Thuishaven in de lente over van het winter- naar zomercircus, er zijn altijd nog wel een paar feestjes te vinden in de Lente!

Waar verheugen jullie je het meest op deze Lente? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge