Follow:
Favorites

Deze items kan je niet missen in de Herfst! (2018)

Herfst 2018

Het is sinds gister officieel herfst en daarom vertel ik jullie wat mijn favoriete producten en items zijn voor het komende seizoen! Hoe jammer ik het ook vind dat de zomer voorbij is, de herfst brengt toch echt wat sprookjesachtigs met zich mee. De fashion van het komende seizoen is ook echt geweldig!

Beauty

Ik ben deze herfst super erg bezig met het verbeteren van mijn huid. Ik heb namelijk een aantal pukkeltjes gekregen en met de stress van school wordt mijn huid ook wat vettiger. Ik kocht een aantal producten hiervoor bij ‘The Ordinary’ en moet zeggen dat ze een goede eerste indruk achter laten. Binnenkort schrijf ik een volledig review voor jullie.

Als jullie nog niet gezien hebben welk masker ik de afgelopen tijd veel gebruik, is dat het Tea Tree kleimaskers van The Body Shop. Dit kleimaskers reinigt je poriën super goed, zonder je huid teveel uit te drogen. Want juist van het uitdrogen van een vette huid, gaat je huid meer oliën produceren. Dit masker is dus geschikt voor iedereen die zijn huid schoon wilt hebben!

The Body Shop Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Skin Clearing Clay Mask - Tea Tree Masker

Ik heb ook een nieuw product waar ik niet zonder kan: de brow gel van L’Oréal! Voorheen gebruikte ik altijd een essence brow gel of een Hema huismerk gel. Maar sinds ik die van L’Oréal in gebruik heb, zitten mijn wenkbrauwen altijd in model. Ik haat het namelijk zo als je op de foto gaat en je wenkbrauwen alle kanten op zitten. Alsof een wilde wolf mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Dat probleem heb ik nu gelukkig niet meer!

Muziek

Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig nieuwe muziek heb geluisterd de afgelopen tijd. Ik ben druk met school geweest. Toch heb ik hier een paar nummertjes voor jullie die je aan je playlist toe kan voegen:

Items

Ik kwam erachter dat je ook gel nagellak op eBay (en aliexpress etc.) kan kopen! Scheelt enorm veel geld. Als je in de zoekbalk van deze online warenhuizen zoekt naar ‘Gel Nail Polish’ krijg je super veel soorten en merken gel nagellak. Sommige zijn goedkoper dan andere, maar de meeste hebben wel dezelfde kwaliteit. Ze blijven goed zitten en zijn ook heel dekkend!

Voor school gebruik ik de zwarte Rains Original Backpack. Er zit een laptopvak in deze tas, maar mijn 15.6 past niet in het vakje. Wel kan mijn laptop er los in, met eigen beschermhoes. De tas is super cool en trendy, al zeg ik het zelf. De tas is ook volledig van regen-materiaal gemaakt, dus je computer kan echt niet nat worden. Super blij met deze aankoop, want mijn laptop was echt te zwaar voor een schoudertas.

De laatste tijd vind ik het ook super leuk om mijn haar te krullen. Ik wil binnenkort heel graag een krultang kopen, aangezien ik nu altijd mijn haar met een stijltang krul en dus altijd dezelfde krullen krijg! De krultangen van Remington schijnen heel goed te zijn, vooral deze 32 mm!

Fashion (Jassen)

Ik ben ineens helemaal gek op jassen daarom ga ik drie soorten jassen bespreken met jullie waar ik echt gek op ben. Als eerste de jas die ik op de foto hierboven aan heb: een bruine lange jas. Geweldig voor het tussenseizoen! Hij is heel netjes, maar ook elegant. Ik draag hem naar school of andere gelegenheden. Deze jas is ook leuk in het donkergroen of met ruitjes erop.

Dan heb ik nog een liefde ontwikkeld voor de teddy coat. Ik vind dat Subdued een hele leuke heeft of de ONLY. Een teddy coat is dus een jasje met nepbont, alsof je een klein teddy beertje bent! Super lekker warm en comfy.

Dan kwam ik laatst ook nog een jas tegen, die niet iedereen stoer zal staan. Het is een lange (nep)leren jas, bijna een trenchcoat. Ik zag hem voor het eerst op de Instagram van @Matildadjerf en was er gelijk echt gek op!

Eten & Drinken

Als ik naar school ga eet ik het liefst als tussendoortje de Salted Caramel Nut proteïne koekjes van Nature Valley! Deze koop je gewoon bij de supermarkt en zijn echt heerlijk! Het is een soort muesli reep, gemaakt van noten. De reep zelf smaakt naar gezouten karamel. Yummy!

Green Tea all day, every day! Groene thee is een van de beste dingen die je kan drinken. Groene thee bevat antioxidanten die o.a. super goed zijn voor je huid. Het is aanbevolen 2 koppen groene thee per dag te drinken. Ik drink elke ochtend en avond een kopje groene thee, of elk ander moment van de dag dat uitkomt. Pluspuntje: je tanden worden niet geel van groene thee!

De afgelopen zomer hadden mijn vriend en ik een enorme guilty pleasure. We gingen zelf nachos maken: Kaas tortilla chips, met geraspte kaas en rode uitjes (evt. met jalapeños) in de oven voor drie minuutjes en daarna dippen in de Nacho Cheese Dip van Santa Maria!

Places to be

Tijdens ADE zijn er natuurlijk ongelooflijk veel feestjes, bijvoorbeeld het festival van Dockyard en Mystic garden op zaterdag 20 oktober. Deze twee organisaties zijn samengekomen om één groot festival te geven. En sta hier op de gastenlijst! Ik heb er echt super veel zin in!

Ook een feestje wat op zaterdag plaatsvindt, maar dan in de avond, is Pleinvrees. Oliver Koletzki draait daar (een van zijn nummers is hierboven ook te luisteren). Oliver was de Dj die echt als een van de beste draaide op Awakenings Festival en ik zou hem super graag nog een keer live willen zien!

Nu even een feestje die niet tijdens ADE plaatsvindt: Elrow x Straf_werk op 7 december in het klokgebouw in Eindhoven. Deze twee super goede feestjes bundelen hun krachten om in Brabant een super vet feest te geven. Ik ben er heel benieuwd naar, maar vind het jammer dat het niet gewoon in Amsterdam plaatsvindt.

herfst ZeeZout Festival 2018 ervaring foto's pictures dutch festival Blijburg aan zee

Laten we even genieten van het feit dat we in de herfst weer laagjes aan mogen trekken! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge